Dalla Valle skriver under proffkontrakt

Lauri Dalla Valle vil signere en proffkontrakt med Liverpool i kveld, samme dag som han gjorde sin debut for reservene. Seier for både U16 og U18. Brunskill forlater Liverpool.

Lauri Dalla Valle vil signere en profesjonell kontrakt med Liverpool i kveld, melder finske Karjalainen. Den sytten år gamle angriperen fikk sin debut for Liverpools reserver i dag, da han kom inn i pausen i 2-0 seieren over Chelsea. Gary Ablett skal ha blitt imponert over hva unggutten viste i omgangen han spilte, og finnen hadde et skudd i stanga etter 48 minutter.


Seier for både U16 og U18
Det har vært en god uke for akademiet, med seirer for både U16 og U18 over Sheffield Wednesday. Dermed har Hughie McAuleys unge mannskap vunnet fire av fem så langt. På tirsdag fikk ungguttene se seniorene på Anfield.

- Det har vært en travel uke for oss her i Kirkby, og mens vi alle gjorde vårt vanlige arbeid med trening og utdanning var det et stort løft for guttene på tirsdag kveld da alle fikk sjansen til å gå og se førstelaget møte Crewe i Carling Cup på Anfield. Alle spillerne fra under seks til U18 fikk billetter på Centenary, og alle likte å se Rafael Benítez sitt lag mot The Railwaymen. Dette er ikke noe klubben gjør så ofte, men med mindre solgte billetter mot et lag fra League One var det mulig, og en fantasitsk gest, skriver John Owens på Liverpoolfc.tv.

Brunskill forlater Liverpool
Paul Ince har ansatt Iain Brunskill som reservelagstrener. Dermed forlater 31-åringen sin stilling på Akademiet til fordel for større ansvar i Blackburn. Brunskill ser på det som en fantastisk mulighet.

- Dette er en fantastisk mulighet for meg. Jeg vil ha et nært forhold til juniorlaget, så vi kan ha en god blanding av etablerte spillere og unge spillere på vei fram, sier han til rovers.co.uk

- Denne uken har vi sagt farvel til Brunskill, som forlater oss til fordel for en stilling hos Blackburn som reservelagstrener. Det er trist at han forlater, men det er en fin forfremmelse for ham.

Inn for Brunskill kommer altså Steve Cooper fra Wrexham som vi omtalte på tirsdag. Han begynner i sin nye jobb i Kirkby 6. oktober.