Daniel Agger årets spiller i Danmark

Liverpools midtstopper Daniel Agger er kåret til årets spiller i Danmark, kåret av spillerne selv. Sveitsisk unggutt klar for Liverpool. Juventus vil låne Momo Sissoko.

Daniel årets spiller
Liverpools unge midtstopperstjerne Daniel Agger er blitt kåret til årets spiller for 2007 i Danmark. Kåringen ble gjort av de danske fotballspillerne. Godt spill for Liverpool og for det danske landslaget var årsaken til at han ble valgt.

- Jeg er utrolig stolt fordi det er spillerne, de som forstår fotball, som har stemt på meg, sa Daniel i en kommentar etter utnevnelsen.

Ny unggutt
Rafael Benitez fortsetter å kjøpe unge talenter. Denne gang er det sveitsiske Grasshoppers 16-årige stortalent Pajitim Kasami som er hentet til akademiet.

Det er sjefen på Akademiet, Piet Hamberg, som har hentet midtstopperen. Hamberg var sjefstrener for Grasshopper Zürich tre ganger mellom 1997 og 2007.

Unggutten er høyt verdsatt og har kamper for det sveitsiske U16-landslaget.

Juventus vil låne Sissoko
Flere italienske nettsteder melder lørdag at Juventus ønsker å låne Liverpools midtbanespiller Momo Sissoko. Svaret fra Liverpool har imidlertid vært nedslående, sett med italienske øyne. De røde vil nemlig selge, for å skaffe penger til kjøpet av Javier Mascherano.