Dansk 14-åring på prøvespill

Det danske forsvarstalentet Marcus Søndergaard er for tiden på treningsopphold i Liverpool. Guttespilleren har blitt anbefalt Liverpool av den danske speideren Jimmy Hansen.

Ekstra Bladet melder i dag at Liverpool tester en 14 år gammel danske. Det handler om Greves Marcus Søndergaard, som for tiden er på treningsopphold på akademiet i Kirkby.

Søndergaard regnes som et av Danmarks største forsvarstalenter, og det er Liverpools danske speider Jimmy Hansen som har sendt Greve-spilleren til Merseyside hvor 14-åringen nå trener sammen med jevnaldrende spillere på akademiet.

- Jeg har fulgt Marcus i ett år. Han er en meget dyktig forsvarsspiller som er god til å lese spillet og plassere seg riktig, uttaler Jimmy Hansen til den danske avisen.

Søndergaard spiller til daglig på Greves guttelag. Den unge dansken er stolt over å få sjansen til å vise seg frem i Liverpool.

- Dette er en stor drøm som går i oppfyllelse. Jeg merker at omgivelsene er veldig profesjonelle her, sier Søndergaard etter å ha fått prøve seg på akademiet.

- På lengre sikt kan jeg godt tenke meg å spille i utlandet, legger han til.

Om Liverpool ønsker å skrive kontrakt med dansken må de vente til han fyller 16 år.