Danske talenter til akademiet

To tenåringer fra Aalborg skal trene på Liverpools ungdomsakademi i høst. Emile Heskey skulle ønske at han ikke forlot Liverpool.

Offensive talenter
Martin Hansen er en av keeperne i Liverpools reservelagstropp og Nikola Saric ble handlet inn i sommer, og dette er to danske tenåringer i Liverpool. I tillegg har flere yngre spillere vært på besøk fra Danmark for å trene på Liverpools ungdomsakademi de siste månedene.

De siste som skal ta turen er Lucas Anderson (14) og Viktor Ahlman (13) fra AaB. Ifølge Ekstrabladet er Andersen en offensiv midtbanespiller og angriper, mens Ahlman er ving.

Ifølge trener Lars Knudsen på Aab U15 er dette to av klubbens beste offensive talenter.

- Viktor har en eksepsjonell fysikk, han er driblesterk og en god avslutter. Lucas er god teknisk, og god til å både avslutte og slå innlegg, fortsetter Knudsen.

- Det er ikke overraskende at Liverpool er på utkikk etter disse spillerne da det er en trend at storklubbene følger spillere av stadig yngre alder.

Liverpool har ikke mulighet til å skrive kontrakt med spillere før de er 16 år.


Ufrivllig exit for Emile
Emile Heskey gikk fra Liverpool til Birmingham i forkant av at Rafael Benitez kom til Anfield, og den store spissen har senere gått til Wigan og er nå tilbake på det engelske landslaget.

- Det var skuffende å måtte forlate Anfield, sier store Emile til Sunday Times.

- Liverpool er en så stor klubb, at alle som forteller deg at han ønsket å forlate klubben lyver. Men når din tid er ute har det ingen hensikt å bli værende lenger.