Darby håper på mer førstelagsspill

Stephen Darby har vært involvert i samtlige av Liverpools preseason-kamper så langt. Nå drømmer 19-åringen om offisiell debut i løpet av 2008/09.

Stephen Darby har spilt minst en omgang i samtlige av Liverpools preseason-kamper så langt. En erfaring som har gitt den unge høyrebacken mersmak. Nå sier han til Liverpoolfc.tv at han håper på mer spilletid med førstelaget, og drømmen er nok å få debutere i en offisiell kamp for de røde.

Darby spilte de første 45 minuttene mot Hertha Berlin i går, før han ble erstattet av Philipp Degen. Etter å ha vært fast inventar på Liverpools suksessrike junior- og reservelag de siste årene, er målsettingen klar:

- Jeg er godt fornøyd med innsatsen på Olympiastadion i Berlin. Det var flott å spille på et så stort stadion foran så mange tilskuere. Jeg har aldri spilt foran så mange mennesker før. Jeg vil selvsagt sette pris på om jeg kunne gjøre det hyppigere i fremtiden, uttaler 19-åringen.

- Preseason har vært en flott erfaring å ta med seg. Jeg har satt pris på kampene på førstelaget. Det er slikt du drømmer om som guttunge. Forhåpentligvis får jeg flere sjanser når sesongen begynner for alvor.

- Hovedforskjellene jeg har merket meg er tempoet og den fysiske styrken til spillerne. Men Rafa, Sammy Lee og den øvrige staben er hele tiden der for å hjelpe meg å takle dette og å bli bedre.