Darby inspirert av Carragher

Darby har lært mye av Carragher. Nå håper han å gjøre som Carragher - gå gradene i klubben. Billettinfo Everton borte.

Høyreback og reservelagskaptein Stephen Darby ønsker å følge i fotsporene til Jamie Carragher ved å ta samtlige steg opp fra Liverpools juniorlag til fast plass på førstelaget. I pre-season fikk Darby muligheten til å spille sammen med Carragher.
- Jamie må være den beste spilleren jeg har spilt ved siden av, uttaler Darby til LFC Magazine.

- Han er utrolig, en kvalitetsforsvarer som sjelden lar noen passere forbi.

- Jamie var høyreback da han begynte, men ble flyttet til stopperplass.

- Han forstår hvordan man skal posisjonere seg, og han var flink til å fortelle meg hvor jeg skulle være.

- Han snakker til deg hele tiden. Han er alltid der. Han gir råd og oppmuntrer deg gjennom kampens gang. Jeg plukket opp mye fra ham under pre-season.

Darby drømmer om å få plass i førsteelleveren til Rafael Benítez.
- Mine sterke sider er trolig forsvarsspillet og gjøre ting enkelt. Jeg må kanskje jobbe litt mer med spillet offensivt.

- Nå for tiden må sidebacker og vingbacker være i stand til å spille både i forsvar og angrep. Det er slik spillet har utviklet seg. Det er noe jeg må arbeide med.

- Jeg ønsker å ta et steg videre, men reservelagsfotball er noe man må være forberedt på.

- Liverpool har en stor stall, så det vil bli vanskelig å få spille kamp. Men både Damien Plessis og Jack Hobbs fikk spille forrige sesong.

- Dermed må man kunne være klar hele tiden. Det handler ikke bare om å være klar til å spille, men om å kunne spille uansett hvor manageren ønsker å bruke deg.

- Man setter sine mål i løpet av et år. Det ville være fint å få flere førstelagskamper, og så ta opp kampen om en regelmessig plass.

- Hovedsaken er liker å forbedre seg. Forhåpentligvis vil alt annet bare komme av seg selv.

- Hvis man kan vise manageren og støtteapparatet hva man kan gjøre på trening og i kamper, så er håpet at man kan få sjansen som Damien, Jack og Emmy (Insúa) fikk i fjor.

- Man kan bare jobbe videre og forsøke å forbedre enhver del av sitt spill.
Reservelaget vant tre titler forrige sesong, og Darby tror at prestasjonene der har blitt lagt merke til av manageren

- Vi tapte bare én kamp i ligaen hele sesongen, mot Sunderland tidlig i sesongen. Vi gjorde det veldig bra, og vi håper å fortsette slik denne sesongen. Jeg tror definitivt at den formen vi viste med reserve forrige sesong bidro til at noen av oss ble med på sesongforberedelsene. Nå må vi legge det bak oss. Vi må trene for å nå våre neste målsettinger.

Billettinfo til Everton borte
Liverpool FC har mottatt 2881 billetter til bortemøtet med Everton 27. september. Priser på billettene er 34, 37 og 39 pund for voksne, 21 pund for honnør, og 17 og 19 pund for barn. Tre forskjellige prisnivå i borteseksjonen.

Sesongkortholdere som var på 16 eller flere bortekamper forrige sesong får kjøpt sine billetter fra onsdag 10. september, mens sesongkortholdere som var på 13 eller flere bortekamper får kjøpt fra mandag 15.september.

Kampen på Goodison Park har avspark 13.45 norsk tid.