De røde møter Luzern i kveld

I kveld spiller Liverpool sin andre treningskamp for sommeren. Motstander i Grenchen er sveitsiske FC Luzern, og de røde vil trolig mønstre et sterkt mannskap.

Bare fire dager etter at de slo Tranmere 1-0, spiller Liverpool sin andre preseason-kamp for sommeren mot sveitsiske FC Luzern i kveld. Avspark på Stadion Brühl i Grenchen er klokken 19.35, og kampen blir vist live på liverpoolfc.tv for de som har e-season ticket. I tillegg sendes også kampen på den britiske kanalen Five, der sendingen starter 10 minutter før avspark.

Kveldens kamp er den første i en rekke på tre under Liverpools treningsleir i Sveits. De røde møter som kjent polske Wisla Krakow på lørdag, før de tar en svipptur til Tyskland og møter Hertha Berlin på Olympiastadion i Berlin tirsdag i neste uke.

Kveldens oppgjør mot Luzern blir trolig også en av få muligheter til å se Javier Mascherano og Lucas Leiva i aksjon i helrødt i sommer. Duoen avbryter snart preseason med Liverpool for å slutte seg til sine respektive OL-tropper. Det samme gjelder for Ryan Babel, men det er ikke ventet at han vil figurere i kveldens lagoppstilling, ettersom det bare har gått en uke siden han ble friskmeldt av sin ankelskade.

En spiller som Dirk Kuyt kan imidlertid komme til å spille mot sveitserne i kveld, noe som i så fall blir hans første kamp etter EM.