Deadline for Gillett

Det påstås at George Gillett må innfri et lån på £50M i løpet av januar dersom han fortsatt skal være en av eierne i LFC. Forventet at Rafa skriver under ny kontrakt med det første.

Chris Bascombe, som har jobbet nært til Liverpool FC i mange år og nylig skrev biografien til Jamie Carragher, skriver i News of the World at George Gillett står i fare for å måtte selge seg ut av klubben i januar. Bascombe spekulerer i at amerikaneren vil slite med å nedbetale en gjeld som må løses inn 25.januar. Journalisten tror samtidig at Rafa Benitez skriver under en ny kontrakt som manager før jul.

"Amerikaneren har inntil 25. januar til å betale tilbake et stort lån i USA. Han sikret seg midlene ved å bruke sin eierandel på Anfield som sikkerhet", står det i dagens utgave av tabloidavisen.

"Gillett ble enig om et lån på £50M med Mill Financial i januar i år, men banken har nå satt en tidsfrist for at dette må betales tilbake i løpet av neste måned. Hvis Gillett ikke greier å betale kan han bli presset til å gi fra seg sin andel på 50% i Liverpool. Kilder nær Gillett insisterer at han vil greie å komme seg ut av de umiddelbare problemene og finne veier til å betale dette. Selv om han skulle overleve dette, må Liverpool finne nye investeringer før man har en deadline om refinansiering av £350M i juli til neste år og ytterligere £500M som må skaffes for å kunne betale for en ny stadion."

"Eierne har uansett greid å lede oppmerksomheten vekk fra dette kaoset ved å sanksjonere £16M på en treårig forlengelse av kontrakten til manager Rafael Benitez, som han er ventet å signere før jul."