Degen og Dossena på backene

Liverpool Echo skriver at Philipp Degen og Andrea Dossena får tillit fra start mot Tottenham. Manageren håper på positiv reaksjon etter ligatapet på White Hart Lane for 11 dager siden.

Tottenham påførte Liverpools eneste tap så langt denne sesongen for 11 dager siden Rafael Benítez ønsker ikke å bruke ordet revansje når Liverpool skal opp mot Spurs i Carling Cup. Manageren vil heller fokusere på å få en positiv reaksjon fra spillerne.

- Dette er en annen kamp i en annen turnering slik at du ikke kan snakke om hevn, uttaler Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Men når du har tapt en kamp, er det viktig at du husker hvordan du følte deg etter tapet og gjøre alt du kan for å prøve å sørge for at du ikke føler det samme etter neste gang du har spilt. Vi har reagert godt etter tapet mot Spurs. Vi har selvtillit når vi tar fått denne kampen, men Tottenham gjør det også bra nå. Vi forventer en vanskelig kamp.

Steven Gerrard og Robbie Keane spiller ikke kveldens kamp. Ifølge Tony Barrett i Liverpool Echo blir definitivt Fernando Torres, Philipp Degen og Andrea Dossena og Diego Cavalieri å finne i startoppstillingen.