Degen uten spilletid

Degen satt på benken hele kampen da Sveits vant 2-0 mot Portugal. Sesongavslutning i Segunda División. Mislykket låneopphold for Miki Roqué i Xerez.

Philipp Degen fikk heller ikke i dag spilletid for Sveits. I den betydningsløse kampen mot et reservepreget Portugal vant vertsnasjonen 2-0 etter to scoringer av Hakan Yakin. Liverpools nyervervelse fra Borussia Dortmund har ikke fått et eneste minutt på banen i Euro 2008. Backen slet store deler av vårsesongen med en skade, og var tvilsom i den sveitsiske troppen helt til troppen måtte offentliggjøres 28. mai.

Mislykket låneopphold for Roqué
Miki Roqué har kun spilt én ligakamp for CD Xerez hele sesongen, noe som kan karakteriseres som et mislykket låneopphold. I dag var det sesongavslutning i Segunda División. Xerez, uten Roqué, beseiret Elche med 1-0 hjemme, og beholdt dermed plassen. Etter 28 serierunder lå laget desidert sist på tabellen, og det er en fantastisk form i innspurten som har ført laget på sikker grunn. De siste 15 kampene har gitt formidable 8-7-1. Trenerskiftet etter nyttår har slått positivt ut.