DIC: - Vi trekker oss

DIC sier i dag at de trekker sitt planlagte bud på å kjøpe Liverpool FC, inntil Hicks og Gillett greier å løse sine interne problemer. DIC avviser imidlertid ikke fremtidig overtakelse.

ArabianBusiness.com skriver i dag at DIC nå har trukket et planlagt bud på å kjøpe Liverpool FC, inntil Tom Hicks og George Gillett kan løse de interne problemene som har gjort at amerikanerne nå har kommet helt på kant med hverandre.

DIC gjør det klart at de kan være interessert i å overta klubben senere, men da gjennom å få full kontroll og til en akseptabel pris.

- Du har to partnere som ikke snakker sammen, og vi har besluttet å trekke oss helt ut. La dem ordne sine egne problemer, sier daglig leder Sameer Al Ansari i DIC (til venstre på bildet), om situasjonen med de amerikanske eierne og mulighetene for at Dubai kommer inn.

- Vi vil fortsatt være interessert og vil elske å ta over eierskapet i klubben, men vi ønsker ikke å komme i en vanskelig situasjon hvor vi gjør investeringen men ikke har noe kontroll over hva som skal skje med klubben og ikke kan ha noen innflytelse over dens suksess, fortsetter Al Ansari i et intervju med Arabian Business magazine.

- Uheldigvis, de betingelsene som vi har blitt presentert hindrer oss i å gjøre dette.