Didi tilbake

Manchester City bekrefter at Dietmar Hamann vil på spilletid på Anfield i dag. Liverpool scorer færrest med hodet. Liverpool vil prøve å sikre seg Aaron Ramsey.

Liverpool v Man City
Sven-Göran Eriksson bekrefter at Didi Hamann vil få en ny føling med gresset på Anfield, når midtbanespilleren i ettermiddag er tilbake foran The Kop.

- Han vil bli involvert på søndag, han kjenner Liverpool bedre enn noen andre her. Didi har vært absolutt fantastisk for oss denne sesongen, men jeg fortalte ham nylig at jeg ønsker å se mer på de unge spillerne under resten av sesongen. Han var veldig profesjonell og aksepterte det, forklarer Eriksson.

- Vi vet alle hva Didi Hamann kan gjøre. Det er ingen som har mer erfaring og han har spilt på det absolutt høyeste nivået. Han ser ting ute på banen som andre ikke gjør, han har en glimrende teknikk og kan spille så lett på en touch eller to touch. Han er en ledertype.

Rafael Benitez er ventet å stille med et sterkt lag, men hvor enkelte unge spillere kan få sjansen. Da i første rekke Damien Plessis og Emiliano Insua, men kanskje vil også en spiller som Krisztian Nemeth få en plass på benken.

Noen få facts foran kampen:

+ Liverpool har denne sesongen scoret bare 11% av deres ligamål på headinger, sju av 64, som er den laveste prosenten i Premier League.

+ Med 28 innslupne er det bare Man Utd (21) og Chelsea (25) som har sluppet inn færre mål. Liverpool har kun tillatt motstanderen å score først ni ganger, og bare Man Utd er bedre med åtte.

+ Liverpool har vunnet sine sju siste ligakamper på Anfield.

+ Liverpool har vunnet de fire siste ligakampene hjemme mot Manchester City. City har bare vunnet en gang på Anfield i Premier League, da Nicolas Anelka scoret begge målene i en 2-1 seier i 2002/03.

+ Vi gjentar at Fernando Torres behøver en scoring til for å tangere Ruud van Nistelrooy med 23 ligascoringer i sin debutsesong i Premier League, som er det høyeste for en utlending.

+ Pepe Reina og David James har flest kamper med buret rent så langt, med 16 hver.

+ Peter Crouch mangler en scoring på 100 mål i karrieren, og en kamp på 150 opptredener i Premier League.

+ Hvis de starter kampen vil: Steve Finnan gjøre sin start nr.200 for Liverpool, Alvaro Arbeloa, sin start nr.50 og Dirk Kuyt sin start nr.50 i Premier League.


Liverpool jakter 17-åring
Ifølge Chris Bascombe hos News of the World vil Liverpool legge inn et bud på Aaron Ramsay etter FA-Cup finalen. Den 17-årige midtbanespilleren ventes å spille for Cardiff på Wembley.