Dødballer et problem for Rafa

Liverpool har sluppet inn mål på dødballer i tre av de fire siste hjemmekampene, noe Rafael Benitez ønsker å gjøre noe med. Reservelagskamp vil bli omberammet.

Baklengs på frispark og cornere
Liverpool slapp inn mål etter et frispark mot Wigan, mens begge baklengsmålene mot Aston Villa også kom etter lange frispark inn mot straffefeltet. Sist lørdag scoret lille Havant and Waterlooville på en corner, og nå er Rafael Benitez lei av at hans lag slipper inn så mange scoringer på dødballer.

- Vi er nødt til å studere nærmere på hva vi gjør på dødballer i mot, sier Benitez til Liverpool Echo. - Vi har ikke sluppet inn slike mål før, men vi gjør det altså nå.

- Vi er nødt til å bli bedre på dette. Vi har en ide om hvorfor det skjer, men vi må arbeide på det via treningene og bli like gode som vi var.

Managere avviser for øvrig kritikken om at man bare benyttet Peter Crouch som spiss mot Havant and Waterlooville.

- Pennant spilte veldig høyt oppe og lå bredt, Babel var angriper i første omgang og Yossi var på kanten, slik at vi hadde fire offensive spillere. Lucas var også med framover.

- Etter pause begynte vil å spille mye bedre ved å holde bredden, og å ha bedre bevegelse.

Juniorkamp i Sunderland
Liverpool spiller i morgen kveld mot Arsenal i 4.runde av juniorcupen. Seierherren vil møte Sunderland på Stadium of Lighet onsdag 13.februar.

Det gjør at Liverpools reservelagskamp borte mot Sunderland må få en ny dato, uansett hvem som blir vinner på Anfield i morgen.