Dortmund vil ikke gi slipp på polakk

Liverpool hentet Philipp Degen fra Dortmund i sommer. Polske medier hevder at høyreflanken Jakub Blaszczykowski kan følge samme vei, men tyskerne slår fast at et salg er uaktuelt.

Polske medier har i dag linket Liverpool til den 22 år gamle høyrevingen Jakub Blaszczykowski. Hans klubb, tyske Borussia Dortmund, benekter imidlertid at polakken er på vei til Merseyside. Tyskerne slår fast at flankespilleren ikke er til salgs.

I polske medier ble det hevdet at Liverpool var villige til å betale 8 millioner euro (£6.3M) for Blaszczykowski, men Borussia Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke sier at det er uaktuelt å akseptere bud på spilleren.

- Vi kommer ikke til å la ham gå. Ikke for 8 millioner euro, heller ikke for 18 millioner euro, siteres Watzke av sport1.de.

Den 175 cm lange høyrevingen, som også kan spille høyreback, står bokført med 14 landskamper og ett mål for Polen. Han sluttet seg til Borussia Dortmund fra Wisla Krakow i fjor sommer. Blaszczykowski ble tatt ut i Polens tropp til Euro 2008, men måtte trekke seg fra mesterskapet grunnet en skade.