Dossena nærmer seg?

Rykter i Italia hevder at Udineses sportsdirektør skal ha flydd til England. Dette for å diskutere en mulig overgang for Andrea Dossena til Liverpool.

Skysports.com skriver i dag at rapporter i Italia tyder på at Liverpool nærmer seg sitt transfermål på venstrebacken; Andrea Dossena. Det synes klart at dette er spilleren Rafael Benítez ønsker seg da John Arne Riise trolig forlater Anfield i sommer, etter syv års tjeneste.

Udineses sportsdirektør Pietro Leonardi ryktes i den anledning å ha flydd inn til England for å diskutere en mulig overgang med Liverpool.

Videre hevdes det at den 26-årige italieneren vil koste £9 millioner, hvilket er £1 million mer enn tidligere rapportert. Tottenham skal stå klare til å gi Liverpool kamp om spilleren, og har visstnok fått et bud avslått i januar. Juventus er også ventet å være med i kampen om spilleren idet de ruster opp sitt lag for igjen å bli slagkraftig i tittelkampen i hjemlig liga.

Dossena har spilt 63 kamper for Udinese etter at han kom fra Treviso i 2006, og ha scoret to mål i løpet av den tidsperioden. I tillegg står spilleren bokført med én landskamp for Italia, men som nevnt tidligere ble han ikke funnet verdig en plass i verdensmestrenes EM-tropp.