Dossena på Merseyside i dag

Andrea Dossena er på plass i Liverpool hvor han nå gjennomgår en medisinsk test. Italieneren vil koste de røde £7M, skriver Liverpool Echo. Everton vil også ha Ramsey. Smith signerer boken sin.

Andrea Dossena blir i dag testet av Liverpools leger med tanke på en overgang fra Udinese. Venstrebacken skal gifte seg i helgen, men skal være så ivrig etter å skrive under for Liverpool at han avbrøt bryllupsforberedelsene for å ta turen til Merseyside.

Liverpool Echo bekrefter at klubbene har blitt enige om et overgangsbeløp på rundt £7M. Udinese forlangte i utgangspunktet £8M for 26-åringen, men klubbene har nå kommet frem til et kompromiss.

Dossena skrev nylig under på en ny kontrakt på fire og halvt år med Udinese, men det har ikke forhindret overgangen.

Alt tyder på at overgangen når går i orden, om det ikke skjer noe uventet i siste øyeblikk. Dossena vil dermed bli Liverpools andre spillertilvekst i sommer, etter høyreback Philipp Degens Bosman-overgang fra Borussia Dortmund.

Dossenas ankomst vil trolig medføre at John Arne Riise blir solgt. Både Roma og Newcastle viser interesse for nordmannen.

Everton vil også ha Ramsey
Press Association melder at også Everton har kastet seg inn i kampen om Aaron Ramseys signatur. De blå skal ha lagt inn et bud som matcher budene til Manchester United og Arsenal, og det er ventet at Liverpool også vil legge inn et matchende bud.

Smith signerer boken sin
Liverpool-legenden Tommy Smith vil signere kopier av sin bok "Anfield Iron" i Liverpools klubbutikk på Anfield i tidsrommet 12.00-14.00 (lokal tid) kommende mandag.