Dossena trenger tid

Rafael Benítez mener nye spillere, spesielt utenlandske, trenger tid for å tilpasse seg engelsk fotball. Manageren synes speideravdelingen gjør en god jobb.

Andrea Dossena har slitt voldsomt med å finne seg til rette i engelsk fotball, og venstrebacken hadde kanskje sin svakeste kamp i rødt mot Tottenham på onsdag. Rafael Benítez har fått spørsmål om det er noe som kan gjøres for at italieneren vil bli komfortabel med å spille i Liverpools backrekke.
- Når man kjøper en utenlandsk spiller, må man være tålmodig. Se på Daniel Agger. De første månedene sa alle "hmm". De snakket ikke særlig pent om ham. Et år senere er han kanskje den beste tekniske midtstopperen i Premier League. Vi kan snakke om spillere om et par måneder når vi ser hvordan de har utviklet seg. Det er da vi kan snakke om de har den rette standarden for oss.

- Hvis spillere ikke kan finne seg til rette eller utvikle seg, skal vi finne løsninger. Men nå må vi støtte dem.

Liverpools speidernett har fått kritikk etter at Liverpool ble slått ut av Carling Cup, men Rafael Benítez mener det ha blitt hentet mange gode spillere til klubben.
- Vi vet at vi har kvalitetsspillere, og vi vet at vi er bedre enn det vi viste mot Tottenham. Vi er litt skuffet, men vi vet at speideravdelingen kjøper veldig gode unge spillere. Vi har Torres, Kuyt, Mascherano, Agger, Skrtel. Dette er spillere av topp klasse, spillere som managere og tekniske direktører ikke kjente til.

- Alle disse spillerne har kommet hit og gjort en god jobb. Vi kan ikke garantere at noen kjøp vil gjøre det bra, men dette er eksempler på at speideravdelingen gjør en god jobb.

- Vi har en ung spillertropp og unge spillere på vei igjennom, men de vil trenge tid.