Dossena tror han vil lykkes i England

Andrea Dossena jobber hardt på trening og i kamper. Tempoet og det taktiske er forskjellig fra Italia. Han er lykkelig i Liverpool, og har nå gjort justeringer for å forbedre nivået sitt.

Andrea Dossena kommer sannsynligivis til å få tillit på venstrebacken nå som Fabio Aurelio er ute med en strekkskade i den ene leggen. Italieneren vet at han har mye å jobbe med før han føler seg komfortabel med spillet i engelsk fotball.
- Jeg har oppdaget at spillet går mye, mye raskere her enn i Italia, uttaler Dossena til Liverpool Echo.

- I Serie A får du mye mer tid med ballen, det er mer tid å spille og spillet er mer taktisk. Men så snart du får ballen i Premier League, er en spiller der for å prøver å ta den fra deg.

- Tempoet i kampene tar det noe tid å bli vant til, og det er noe jeg prøver å arbeide hardt med på trening og når jeg får muligheten i kamper.

- Jeg var veldig glad for å spille mot Marseille. Jeg er fornøyd med resultatet laget fikk ,og også at vi kvalifiserte oss til neste runde i Champions League fordi det var det viktigste for oss.

- Men det ga meg også en sjanse til å forbedre min følelse på laget, noe som er viktig for meg.

- Jeg jobber hardt hver dag, og jeg har ventet på klarsignal fra manageren. Så når han ga meg det, ble jeg veldig glad.
  
- Jeg håper jeg får en ny sjanse. For at det skal skje, må jeg jobbe hardt på hver treningsøkt og prøve å forbedre min forståelse med mine lagkamerater, slik at jeg kan forbedre meg og føle meg tryggere på banen.

- Jeg er veldig lykkelig i Liverpool. Jeg liker fotballen i England, og jeg tror at jeg kan finne meg til rette i Premier League.

- I begynnelsen av sesongen fant jeg det svært vanskelig fordi jeg aldri hadde spilt så mange kamper på så kort tid. Men nå snakker jeg jevnlig med sjefen og med fysioterapeutene. Jeg gjør noen ting annerledes for å prøve å forbedre nivået mitt.

- Det er forskjellige krav til meg her enn jeg noensinne har hatt andre steder. I Udinese var plassen min på laget sikker, men i Liverpool er det så mye kvalitet i spillerstallen at det ikke er tilfelle. Men jeg er fortsatt lykkelig her, og jeg vil kjempe for plassen min.