Downing-rykter avfeies

Boro-manager Gareth Southgate avfeier i dag rykter om at Liverpool-linkede Stewart Downing er på vei bort, og håper å ha venstreflanken under sine vinger i lang tid fremover.

Stewart Downing er en av spillerne som i sommer har vært linket til en overgang til Liverpool. Som i alle andre overgangssagaer hvor Liverpool er kjøpende part, synes det også her klinkende klart at spillerens klubb er heller motvillig med tanke på å selge. Downing ryktes å være interessert i å skifte beite i sommer for å få teste seg på et nytt nivå, men overfor Daily Star levner hans sjef, Gareth Southgate, ingen tvil om hvor spillerens fremtid ligger. Boro-sjefen velger samtidig å avfeie ryktene om at Downing er rastløs på Riverside.

- Stewart er veldig fornøyd her, og signerte en langtidskontrakt forrige sesong. Vi vil bygge et lag som oppfordrer ham til å bli værende lengre.

Dermed ser det ut til at Rafael Benítez må lete andre steder i sin søken etter en venstrekant i sommer, og som vi nevnte før i dag later også enkelte rapporter til at Espanyols Riera kan være spilleren Benítez nå vil gå for.