Dramatisk uavgjortkamp for juniorene

Det ble en dramatisk kamp da Liverpools juniorlag spilte 2-2 mot Ajax i Villarreal-turneringen i kveld. Adam Pepper ble utvist tre minutter før full tid, og hollenderne utlignet i siste spilleminutt.

Liverpools juniorlag spilte i kveld uavgjort 2-2 mot Ajax i den tredje gruppespillkampen under Villarreal-turneringen i Spania. Etter tap for japanske Kashiwa Reysol og uavgjort mot Real Madrid i de to første kampene, betyr kveldens resultat at de røde ble nummer tre i gruppe B med to poeng, foran nettopp Ajax som kun sanket dette ene poenget. Dermed møter de røde det laget som endte nest sist i gruppe A, Tigres Monterrey, i sin siste kamp i turneringen. Dette blir da en kamp hvor det skal avgjøres hvem som blir henholdsvis nummer 5 og 6 i turneringen.

Kveldens bunnoppgjør i gruppe B ble en intens og underholdende affære. Ingen av lagene hadde mulighet til å gå til topps i gruppen før kampen, men begge lag ga likevel alt. Lagene hadde føringen hver sin gang, men uavgjort betyr i alle fall at Liverpool unngikk den forsmedelige jumboplassen i gruppen.

Ajax tok ledelsen ved Overtoom allerede etter fire minutter, men Nathan Eccleston utlignet ti minutter senere. Et straffespark satt i mål av Astrit Ajdarevic førte deretter Liverpool opp i ledelsen, men nok en gang glapp det helt på tampen av kampen for de unge spillerne fra akademiet. Castillion utlignet nemlig for Ajax bare ett minutt før full tid. På det tidspunkt hadde Liverpool bare ti mann på banen, da Adam Pepper (bildet) fikk marsjordre bare to minutter tidligere.

Lagene:

AJAX: Burger; Candan, Ebecilio, Castillion, Zeegelaar, Bonevacia (Apau 49), Sneijder, Kappelhof (Shakison 30), Overtoom (Koppers 44), Van Rhijn, Jozefzoon (Antonia 40).

LIVERPOOL: Oldfield; Kennedy, Coady, Roberts (Metcalf 30), Pepper, Eccleston, Kacaniklic, Dalla Valle (Amoo 44), Pourie (Ince 51); Ajdarevic, O'Connor.