Drogba klar for comeback mot Liverpool

Chelseas Didier Drogba har blitt frisk av sin kneskade på rekordtid, og ser ut til å gjøre comeback når Liverpool gjester Stamford Bridge på søndag.

Daily Mail melder at Didier Drogba kan komme til å gjøre et overraskende comeback mot Liverpool kommende søndag, selv om Chelsea-spissen først ble rapportert å være ute til midten av november grunnet kneskaden han pådro seg i Champions League-kampen mot rumenske Cluj for to uker siden.

- Om en uke bør Drogba være tilbake, og det er jeg glad for. Jeg håper han er i fin form til Liverpool-kampen, men jeg tar avgjørelsen først nærmere kampen, uttaler Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari.

Chelsea-kampen blir trolig Liverpools tøffeste test så langt denne sesongen. London-klubben imponerte med å slå Middlesbrough 5-0 på bortebane i helgen.

- Chelsea er et lag som det kan bli vanskelig å score mot, dersom de gjør det første målet. Men vi skal ikke slippe inn enkle mål. Forhåpentligvis har vi lært av Wigan-kampen, uttaler Rafael Benitez til Liverpool Echo.

Nok en gang ser det ut til at manageren må stole på at Dirk Kuyt finner veien til nettmaskene i Fernando Torres sitt skadefravær.

- Dirk Kuyt er en spillertype som aldri gir opp. Han fortsetter alltid å jobbe, og prøver hele tiden på ting. Det er for meg hans største kvaliteter, siteres Benitez.

- Vi kan prate om de sjansene han misbruker, men han er en kvalitetsspiller som alltid gir det lille ekstra. Det er positivt, og bra for meg som manager.

- Han scoret vinnermålet mot Wigan fordi han alltid er der det skjer. Alltid i nærheten av 16-meteren, og han skaper ofte sine egne sjanser. Når han spiller spiss, vet du at han alltid er i stand til å score mål.

Benitez forklarer ellers hvorfor han tok ut begge sidebackene mot slutten av lørdagens kamp.

- Jeg tok av sidebackene fordi Wigan lå så dypt, og vi kontrollerte kampen. Vi trengte mer bredde i spillet.