Dunne klar for City

Kapteinen til Manchester City, Richard Dunne, er spilleklar til søndagens kamp mot Liverpool etter skade. U18 skal spille kamper i USA.

Midtstopper tilbake for City
Sven-Göran Eriksson bekreftet i dag at Richard Dunne er tilbake etter å ha vært et par uker på sidelinjen med en hamstring-strekk.

- Han vil spille på søndag, han har trent for fullt denne uka, forklarte Svennis. Han kunne også fortelle at talentet Micah Richards er på bedringens vei, men vil ikke være aktuell til kampen mot Liverpool.


Juniorlaget i Amerika
Liverpools U18 lag skal i morgen spille mot et lag fra staten Georgia, i Atlanta. På onsdag har de neste kamp mot Atlanta Silverbacks, som er et U23 lag.

- Det er en ære for vårt ungdomsakademi å få være her i USA og det er en virkelig god erfaring for spillerne, sier trener Hugh McAuley til Liverpools hjemmeside.

- Vi har nylig vært til Midtøsten, hvor vi trivdes utrolig bra, og det er en fantastisk mulighet for dem å reise på slike turer med klubben.

- Vi har tatt med oss noen gutter fra U16, som Adam Pepper (bildet) og Jack Metcalf, og det er en glimrende erfaring for dem.

- Akademiet har vært i USA de tre siste årene ved slutten av sesongen, og det er først og fremst for å støtte det arbeidet våre unge trenere gjør her for øyeblikket.

- Vår trener Gareth Evans har gjort utmerket arbeid på vegne av klubben og dets opplegg med å utvikle fotballen i litt mindre utviklede områder av USA.

- Vi kommer til å spille tre kamper på denne turen og vi vil holde til i Atlanta.

- Det vil bli en god test for våre gutter, da vi er blitt fortalt at de lagene vi skal spille i mot er veldig atletiske og godt organiserte.