Duo erklært skadefri

Fernando Torres og Martin Skrtel er erklært skadefri og klare til møtet med Inter i morgen kveld. Rafa hevder stemningen i garderoben er god, og at spillerne er klare.

Andriy Voronin og Daniel Agger er fremdeles uaktuelle, men ellers kan Rafa Benítez benytte seg av resten av troppen - med Fernando Torres og Martin Skrtel erklært skadefri. Liverpools toppscorer har vært ute med en hamstringskade siden privatlandskampen mellom Spania og Frankrike, der han måtte kaste inn håndkledet kun drøye 20 minutter ut i kampen. Nyankomne Martin Skrtel fikk seg en smell på baksiden av leggen i forrige uke, og sto over i helgens møte med Barnsley.

- Både fysisk og mentalt er spillerne klare for kampen på tirsdag. Vi har forberedt oss bra, og jeg er sikker på at vi vil være klar for å spille en god kamp. Stemningen i laget er veldig bra, og langt bedre enn folk gjerne tror, sier manageren til Liverpoolfc.tv i ettermiddag.

- Vi vet det vil bli en tøff kamp, for Inter er et godt lag som har vunnet mye denne sesongen. Men vi vet at vi kan slå hvem som helst på Anfield, og spillerne vet hva de må gjøre.

Benítez fikk også spørsmål om han hadde noen beskjed til fansen etter det skuffende nederlaget mot Barnsley på lørdag, og spanjolen var sikker på å få støtte fra tribunen også på tirsdag.

- I Liverpool sier fansen "You'll never walk alone", og jeg er sikker på at de vil støtte oss i morgen kveld. Vi vet at det vil bli en ny stor kamp, og jeg er sikker på at fansen vil gjøre sin del. Vi trenger støtten, avsluttet Rafa.