Duo på utlån

Craig Lindfields utlån til Chester City omsider offisielt. Robbie Threlfall i Hereford ut sesongen. Rafa tror Babel kan bli brukt som spiss i fremtiden. U18 møter United.

Som vi meldte tidligere i uken, har Craig Lindfield gått på utlån til Chester City. Det blir i formiddag bekreftet av Liverpools offisielle hjemmesider. Angriperen, som har vunnet FA Youth Cup med juniorlaget to ganger på rad, blir i League Two-klubben til 17. februar.

Samtidig har Robbie Threlfall forlenget sitt utlån til Hereford. Den lyse forsvareren har vært en suksess på Edgar Street siden han gikk ut på utlån i november. Klubben hans ligger for tiden meget gunstig an i League Two, på sin andreplass bak MK Dons - og kjempet seg i tillegg videre til fjerde runde i FA cupen, etter å ha tatt en sterk seier over Tranmere i omkampen. 19-åringen blir i klubben til 31. mai.

Rafa om Babel og Agger
Mange røde supportere har latt seg imponere av Ryan Babels kvaliteter når han får sjansen helt på topp, og har ønsket å se nederlenderen i tospann med Fernando Torres i Liverpools angrep. Liverpoolfc.tv har i dag hatt en prat med Rafa, og spør spanjolen om han har vurdert å benytte seg av det spissparet.

- Han foretrekker å spille som spiss, men vi har fire gode spisser. Ryan er nederlender, og som Bergkamp og van Persie behøver han et år eller to for å finne seg til rette. Han vil trenge tid og støtte. I fremtiden kan det være han vil brukt som spiss, men for øyeblikket trenger vi han på høyrekanten.

Han ble også spurt om hvordan det gikk med skadde Daniel Agger, som slo opp igjen skaden sin etter å vært på benken mot Middlesbrough.

- Daniel var klar til å komme tilbake, men kjente skaden på trening og måtte bryte. Det var skuffende, men skaden er ikke alvorlig. Nå må han finne ut hva som skjedde. Det var uflaks, avslutter Rafa.

U18 møter United
Liverpool U18 tar i mot Manchester United på akademiet nå klokken 12. Da lagene møttes i desember kjempet Hughie McAuleys mannskap seg tilbake fra 0-2, og klarte omsider uavgjort. En seier i formiddag vil gi rikelig med nødvendig selvtillit foran fjerderundemøtet med Arsenal i FA Youth Cup på Anfield neste tirsdag.

Liverpool har til gode å vinne i 2008. I forrige kamp kjempet de seg tilbake fra 1-3 mot Everton, og klarte 3-3 i sluttminuttene.

- Vi er et veldig angripende lag, og vil alltid score mål. Vi ser frem til denne kampen, og forhåpentligvis vil det gå bra, sier McAuley til Liverpoolfc.tv før kampen.