Echo: - DIC er fortsatt interesserte

Liverpool Echo skriver i dag at DIC fortsatt ikke har gitt opp å kjøpe Liverpool FC. Samtidig avkrefter lokalavisen at araberne har planlagt å gi Benitez sparken om de får kjøpt klubben.

Flere Liverpool-forum og tabloidaviser har de siste par dagene vært fulle av rykter om at DIC skal være i ferd med å lykkes med å kjøpe amerikanerne ut av klubben. Flere tabloidaviser har i dag også rapportert at DIC planlegger å gi Rafael Benitez sparken om de kommer til makten på Anfield.

- Disse skriveriene er skivebom. Selv om DIC fortsatt er ivrige etter å kjøpe Liverpool FC, så har de slett ikke diskutert managerens fremtid, og de har heller ikke planlagt å holde noen slike diskusjoner, skriver Tony Barrett i dagens Liverpool Echo.

Copa del Atlántico
I forbindelse med Copa del Atlántico som starter i dag på Gran Canaria, så står Liverpool-linkede Aridane Hernández Umpiérrez oppført som spiller for Kanariøyene U19 hvor han representerer UD Fuerteventura. Mikel San José skal også delta i turneringen, for Spania U19.

Morrisey til Blackburn i stedet for Liverpool?
I september skrev vi om den irske U17-landslagsspilleren Gearoid Morrisey som da skulle være på vei fra Ringmahon Rangers til Liverpool. Det siste landslagsuttaket til Irland U17 kan imidlertid tyde på at Morrisey i stedet har valgt Blackburn Rovers som sin nye klubb når han med tiden forlater Ringmahon.