Eiere uenige om Rafa

Journalisten Guillem Balague hevder at man er enig om lengde og lønn når det gjelder en ny kontrakt for Benitez, men at eierne ikke er på linje i forhold til hvor stor innflytelse Rafa skal ha.

På sin egen webside skriver Balague at endelig enighet om en ny kontrakt for Liverpools manager skal trolig er like om hjørnet og at man er blitt enig både om avtalens lengde og lønnen til Rafa.

Ifølge den spanske journalisten som har gode kontakter på Melwood, var det Tom Hicks som lekket opplysninger om at man var nærme en avtale forrige uke. Det skal imidlertid være uenighet om hvor stor innflytelse som Rafa Benitez skal ha når det gjelder den fotballmessige siden av butikken Liverpool FC, og hvor Balague antyder at George Gillett skal være mer skeptisk enn Hicks til å la manageren få handlefrihet.

"Det er flere uløste spørsmål knyttet til hvem som skal ha kontroll over spesielle fotballspørsmål i klubben og i hvor står grad de vil kunne utheve dem uten innblanding", er den litt kryptiske meldingen fra Guillem Balague.

Det har vært velkjent tidligere at det har vært til dels store gnisninger innad i klubben når det gjelder for eksempel spillerkjøp.

Ifølge Balague skal imidlertid alle parter nå være innstilt på å komme til en løsning.