Eierne avhengig av Champions League

DIC tror ikke Hicks og Gillett kan drive videre uten spill i Champions League. Reina ser en fremtid i Atlético Madrid, og anbefalte Liverpool å kjøpe Villarreals Cazorla. Hansen holdt buret rent.

Ifølge The Independent tror Dubai International Capital at Tom Hicks og George Gillett vil få problemer med å sitte som eiere av Liverpool FC dersom de røde ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League. Inntektene fra den gjeveste europacupen dekker mye av renteutgiftene til amerikanerne, og det er usikkert hvor dette skal dekkes inn uten spill i Champions League. Manchester City har fått styrtrike arabiske eiere i Abu Dhabi Group, og konkurransen om de fire Champions League-plassene forventes å hardne til. Det er usikkert om økende sjanse for at en Champions League-plass glipper neste sesong vil påvirke avgjørelsen til Royal Bank of Scotland og Wachovia når de skal vurdere om Hicks og Gillett skal få benytte opsjonen på seks måneders forlengelse av refinansieringsavtalen på £350M.

Som kjent er Sheikh Mohammed bin Rashid Al-Maktoum mannen bak DIC. Hans datter er faktisk gift med Sheik Mansour, et medlem av kongefamilien Al Nahyan i Abu Dhabi, som er eieren av Abu Dhabi Group. Amanda Stavely, som er forhandlingsleder for DIC, har hjulpet Abu Dhabi Group til å overta Manchester City.

Reina liker Cazorla og Atlético
Pepe Reina er på plass i Spania i forbindelse med VM-kvalifiseringskampene mot Bosnia-Hercegovina og Armenia. Han innrømmer overfor programmet Onda Cero Onda Deportivo at han kan tenke seg å spille for Liverpools kommende Champions League-motstander Atlético Madrid en gang i fremtiden.
- Hvis jeg en dag returnerer til Spania, vil Atlético være en av mine prioriteringer, uten tvil. Det er en klubb jeg har stor forkjærlighet for.

- For øyeblikket er det totalt uaktuelt. Det er inget alternativ å skifte fra Liverpool til Atlético.

Reina har også oppfordret Liverpool til å kjøpe Villarreals kantspiller Cazorla.
- Jeg liker godt Cazorla. Jeg har snakket med Liverpool om å kjøpe ham, men det har de ikke vært i stand til.

Hansen holdt buret rent
Martin Hansen var ikke aktuell for reservelagets kamp mot Middlesbrough på tirsdag. Han var opptatt med privatkamp for Danmark U19 mot Norge U19 i Ottestad Idrettspark. Foran 375 tilskuere holdt sisteskansen buret rent. Kampens eneste mål kom seks minutter før full tid. Lagene møtes til ny kamp i Løten i kveld kl.18.00.