EM-sluttspillet plager Gerrard

EM i Østerrike og Sveits er like om hjørnet. Steven Gerrard er fortsatt skuffet over at England ikke klarte å kvalifisere seg, og hadde helst sett at turneringen var over.

Når EM sparkes i gang lørdag 7.juni, skjer det uten Englands tilstedeværelse. Steven Gerrard legger ikke skjul på at han er skuffet over at han ikke slipper til i sluttspillet i Østerrike og Sveits.

- Det har plaget meg lenge nå at jeg ikke får spille i EM. Helt siden det ble klart at vi ikke klarte å kvalifisere oss egentlig. Vi kommer til å bære på denne skuffelsen i hele sommer. Vi ønsket alle å delta i sluttspillet og hadde håpet å vinne turneringen, uttaler Liverpool-kapteinen til liverpoolfc.tv i dag.

- Nå må vi i stedet forberede oss til VM-kvalifiseringen. Vi må klare å legge skuffelsen over å ikke få spille i EM til side, legger han til.

Gerrard mener at England gjøre fremskritt under Fabio Capello, noe han mener at også gårsdagens 2-0 seier over USA var et synlig bevis på.

- Seieren over USA var enda et steg i riktig retning. Vi er fornøyd med seieren og at vi unngikk baklengsmål. Vi begynner gradvis å bli mer vant til Capellos opplegg. Vi er absolutt på riktig vei, men det er fortsatt en lang vei å gå før vi er på det nivået vi ønsker, slår han fast.