En amerikansk melkeku?

I et intervju fra i sommer legger ikke Tom Hicks skjul på at han vil være nådeløs for at de røde skal gi han kapital, som han kan bruke på sportene sine i USA.

Tom Hicks er ingen populær mann på Merseyside om dagen, og nå har noen funnet frem en videolink med noen uttalelser 61-åringen kom med til den nasjonale baseballseriens offisielle hjemmesider. I reportasjen om Tom Hicks, fra programserien "Own words", legger ikke texaneren skjul på at han har kjøpt Liverpool for å tjene penger. Han gir også klart uttrykk for at man må gjøre det som skal til for å få ting til å fungere. Det er ingen tvil om at sportene og lagene hjemme i USA er hva som betyr noe. Hicks eier som kjent baseballklubben Texas Rangers og ishockeyklubben Dallas Stars.

- Det er en glimrende økonomisk modell. Folk er bekymret for at jeg kanskje skal ta penger fra Rangers, for å bruke på Liverpool - men det er helt motsatt. Liverpool kommer til å generere masse ekstra penger, som jeg kan bruke på Rangers eller Stars om jeg ønsker.

Dette er meget oppsiktsvekkende uttalelser, spesielt sett med røde øyne. Tidligere denne måneden kom det frem at Hicks og Gillett har holdt samtaler med Jürgen Klinsmann angående managerjobben på Anfield. Han legger ikke skjul på at han er nådeløs dersom ting ikke fungerer.

- Jeg kan ikke vinne kamper. Jeg må bare velge de riktige folkene, og dersom de ikke er de rette folkene må jeg gjøre forandringer.

Uttalelsene kan du se ved å trykke på denne linken, og for å gå direkte til de de overnevnte sitatene kan du spole 10 minutter ut i videoen, som er datert 19. juni 2007.