Endelig løsnet det for Robbie

Robbie Keane var en lettet mann etter å ha gjort sine to første ligamål for Liverpool. - En bør er fjernet fra Robbies skuldre, slår manager Benitez fast.

Robbie Keane gjorde sine to første ligamål for Liverpool i 3-0 seieren over West Bromwich i kveld, og etter kampen uttrykte han at godformen endelig var tilbake etter en trang start i den røde trøya. Iren insisterer likevel at de tre poengene som sendte Liverpool til topps på Premier League-tabellen var viktigere enn at han endelig fikk hull på byllen i ligasammeheng.

- Det var veldig viktig å vinne kampen. Jeg liker ikke å spille så sent på dagen, når jeg vet hvordan det har gått med de andre lagene. Men det var noen resultater som gikk i vår favør i dag, så det var viktig at vi selv gjorde vår del av jobben, uttalte tomålsscoreren etter kampslutt på Anfield.

- Vi spilte en god kamp, og kunne ha gjort flere mål. Det var viktig at vi slo tilbake etter tapet for Tottenham forrige helg. Det er en flott lagmoral i dette laget, la han til.

- Selvsagt var det fint å score mål. Det har gått en stund siden siste ligamål, men jeg visste at det kun var et spørsmål om tid. Jeg har ikke latt måltørken affisere meg, noe som jeg trolig ville ha gjort i mine yngre år.

- I dag så vi forhåpentligvis Robbie Keane tilbake på sitt beste. Det har gått i berg og dalbane for meg så langt, men jeg føler jeg blir bedre og bedre for hver kamp som går nå. Forhåpentligvis fortsetter jeg på denne måten.

Rafa: - En bør er borte fra Robbies skuldre
Manager Rafael Benitez tror at dagens to scoringer vil lette mye av presset som har vært på Robbie Keane.

- Jeg har hele tiden støttet Keane, ettersom han har spilt bra og jobbet hardt for laget. Scoringer er viktige for spisser, så nå vil han være lykkeligere og alle vil snakke om hvor god han er.

- Etter kampen uttalte han at en bør er borte fra skuldrene hans, så nå fortsetter han forhåpentligvis å gjøre mål og spille bra i tiden som kommer. Han har god spilleforståelse, og er alltid en trussel i og omkring motstanderens straffefelt.

Benitez forklarte også hvorfor han valgte å bytte Keane ut tjue minutter før slutt, på et tidspunkt da iren ivret for å få sitt hat-trick.

- Jeg ønsket å vinne kampen, og vi trengte farten til Fernando Torres på topp for å kontrollere kampen og score det tredje målet. Fernando er ikke i matchform ennå, men han har fart og vil alltid true forsvarere.

Manageren var svært glad for å få skuta på rett kjøl igjen etter forrige helgs tap for Tottenham.

- Vi vet at alle snakket om at vi måtte vise karakterstyrke etter Tottenham-tapet. Vi fortjente ikke å tape forrige helg. Vi spilte bra da, og vi spilte bra igjen i dag. Vi gjorde tre mål, og det kunne ha vært flere. Nå topper vi tabellen, og vi vil prøve å bli på topp i lang tid fremover. Men vi må ta en kamp om gangen, og prøve å ta tre poeng hver gang.