Endelig semifinale for Aurelio

Fabio Aurelio mistet fjorårets semifinaler i Champions League mot Chelsea, ettersom han røk akillessenen i kvartfinalen mot PSV Eindhoven. Men i morgen får han trolig plass i startelleveren.

Fabio Aurelio mener at fjerdeplassen i ligaen nå er så godt som sikker, og konsentrerer seg nå fullt og helt om full innsats i Champions League.

- Jeg mener at resultatet mot Fulham var et viktig resultat, ettersom vi nå er åtte poeng foran Everton. Det betyr trolig at jobben er gjort, slår han fast i dagens Liverpool Echo.

- Vi må selvsagt fortsette å vinne kamper, slik at vi tar så mange poeng som mulig i ligaen. Det er jo fortsatt tre kamper igjen, legger han til.

- Det fine med helgens resultat er at det nå blir enklere for oss å fokusere på Champions League.

Aurelio måtte stå over fjorårets semifinaler mot Chelsea grunnet skade, men alt tyder på at brasilianeren vil starte på Liverpools venstreback i morgen. Backen ble hvilt fra start av på Craven Cottage på lørdag, men fikk et lite innhopp for Voronin helt på tampen av 2-0 seieren.

- Jeg er virkelig spent foran Chelsea-kampen, og det blir stort å være involvert i en slik kamp. Vi er i samme situasjon som i fjor, men jeg mistet de kampene ettersom sesongen var over for meg når jeg røk akillessen i den første kvartfinalen mot PSV Eindhoven. Derfor betyr det litt ekstra for meg at jeg har mulighet til å spille denne gangen.

- Atmosfæren under semifinalene i fjor var helt utrolig, og spillerne prater fortsatt om dette i garderoben. Forhåpentligvis blir det likedan denne gangen også.

Brasilianeren mener for øvrig at Liverpools brede tropp begynner å komme til syne nå på tampen av sesongen.

- Spillere som ikke har fått spille så mye gjorde en god innsats på lørdag. Det er viktig for laget. Konkurranse om plassene er alltid bra. Det gjør Liverpool sterke når alle vet at de må spille bra for å beholde plassen på laget. Det medfører også at vi kan stole på hverandre, og manageren kan stole på oss. Spillerne har vist at de kan gjøre en god jobb når de blir bedt om det. Men det spiller egentlig ingen rolle hvem som spiller. Det viktigste er at vi vinner, avslutter Aurelio.