Espanyol bekrefter bud på Riera

Espanyols president bekrefter at det har kommet bud på Albert Riera. Avisen Sport hevder at Liverpool har lagt inn et nytt bud på spilleren. Riera sto over treningskamp.

Espanyols president Daniel Sánchez Llibre bekrefter at klubben har mottatt minst to "interessante" bud på Albert Riera. Dette skriver den spanske sportsavisen Marca. Lederen for Barcelona-klubben nevner ikke at det er to engelske klubber, Everton og Liverpool, som har vist interesse for Riera. "Budet fra den ene klubben er interessant, mens den andre synes å være mer interessert i spilleren", uttalte han. Everton er villig til å betale et høyere overgangsbeløp for Albert Riera, men spilleren vil foretrekke en overgang til Liverpool.

Sanchez Llibre antydet at Riera kan komme til å forlate Espanyol i løpet av de neste timene, selv om han holder stand ved sin spådom om at "Riera eller Luis Garcia" fortsetter i klubben. "Og hvis det kommer en overgang i løpet av 24 timer så ville vi allerede ha en erstatter på plass", før han insisterer på at "klubben ikke vil selge noen spillere hvis det ikke betales det vi ber om".

Sportsavisen Sport hevder at Albert Riera kommer til å spille for Liverpool neste sesong hvis forhandlingene ikke strander de neste timene. Rafael Benítez skal ha kommet tilbake med et bud som er like godt som det Everton la på bordet. Riera deltok ikke i treningskampen mot Udinese selv om han var tatt med i troppen. Sport mener det bør være et godt bevis på ar forhandlingene har kommet langt.  Everton la ni millioner euro på bordet pluss mer etter to kriterier. I går skal Liverpool ha lagt åtte millioner euro på bordet, samt ytterligere avhengig av spillerens prestasjoner og klubbens trofésanking.  Verken president Llibre eller sportsdirektør Paco Herrera ønsket å bekrefte at en avtale er kommet i stand, men gjentok bare følgende.
"Et lag må betale hva vi ønsker og ikke annet, mens spilleren vil tiltrekke seg klubber som vil betale mindre. Vi bøyer ikke av for våre krav."