Et helt kalenderår uten hjemmetap?

Dersom Bolton i morgen ikke tar sin første ligaseier på Anfield siden 1954, vil Liverpool ha gått gjennom hele 2008 uten et eneste ligatap på hjemmebane.

Liverpools assistentmanager Sammy Lee hevder at de røde nå vil bli sterkere for hver uke som går. Lee vikarierer for tiden for Rafael Benitez, etter managerens to operasjoner for nyrestein. Nå satser scouseren på at Liverpool går gjennom hele kalenderåret 2008 uten å tape en eneste ligakamp på Anfield. Bolton er siste hinder på veien mot det målet.

- Vi har gjort store fremskritt siden forrige sesong, slik vi fremstår nå. Antall poeng vi har plukket beviser også dette. Folk forlanger og forventer stadig mer, og er selvsagt i sin fulle rett til å gjøre det. Det beviser hvor høyt folk setter Liverpool, når man stadig forlanger mer av oss. Vi blir sterkere og sterkere, sier Lee til Liverpool Daily Post.

Liverpool var ti poeng bak ligalederen på dette tidspunkt i fjor. Nå har man imidlertid en del folk i staben som er vant til å vinne titler.

- Folk som meg selv og Mauricio Pellegrino har erfaring med å vinne titler, og vi vil dele våre erfaringer med spillerne. Men spillerne selv vet også hva de må gjøre. Vi har full tillit til disse spillerne, da de er klar over jobben som må gjøres.

- Vi leder ligaen, og det er viktig å holde seg på toppen. Det er selvsagt mye bedre å ligge på topp enn å befinne oss i den posisjon vi gjorde på samme tid i fjor.

- Bolton blir en tøff utfordring for oss. De har vist seg å være veldig vanskelige å slå de siste årene. Ettersom jeg har vært manager der, har jeg stor respekt for klubben og alle i Bolton. Jeg er glad og stolt over at jeg fikk være Bolton-manager, men jeg er selvsagt skuffet over at det ikke gikk så bra.

- Bolton-fansen er enestående, og var storartet både med meg og spillerne. Selv om jeg fikk sparken i Bolton er jeg på ingen måte bitter. Jeg er kun stolt over å ha vært deres manager. Det var en stor ære. Dessverre gikk det ikke så bra.

- Nå konsentrerer jeg meg ene og alene om jobben i Liverpool. Jeg er henrykt over å være tilbake som assistent for en veldig god manager - kanskje den beste i Premier League.

- Som klubb ønsker vi alltid å bli bedre, og det er fortsatt målet. Bill Shankly la grunnlaget som denne klubben har bygd på når den har vunnet ting. Målet er stadig å vinne ting og bli enda bedre.