Europamestrene tilbake på fredag

Liverpools spanske europamestere vil returnere til Melwood kommende fredag, for å begynne oppkjøringen til seriestart.

Liverpools preseason-kamper hittill har vært preget av at Rafael Benitez ikke har en fulltallig tropp å velge fra. De nybakte spanske europamestrene returnerer ikke til treningsfeltet før kommende fredag, og i tillegg har både Steven Gerrard og Steve Finnan reist hjem fra treningsleiren i Sveits for å få behandling på Melwood etter å ha pådratt seg skader under sesongoppkjøringen.

Fernando Torres, Xabi Alonso, Alvaro Arbeloa, Jose Reina og duoen Gerrard og Finnan vil således heller ikke være aktuelle når de røde spiller mot Hertha Berlin på Olympiastadion i Berlin i morgen kveld. Dette er siste treningskamp før troppen forlater treningsleiren i Sveits og returnerer til Melwood for mer intensiv trening der.

- Flere av spillerne har ikke vært tilgjengelige så langt i preseason, og det utgjør en forskjell, innrømmer Benitez med tanke på spill og uttelling i treningskampene så langt.

- Forhåpentligvis vil alle være tilbake snart. Med de beste spillerne tilgjengelige, vil vi bli bedre, uttaler manageren til Liverpool Daily Post.