FA-cupens 5.runde trekkes i morgen

Les alt du trenger å vite om morgendagens trekning av FA-cupens 5.runde. Portsmouth låner Baros. Hobbs og Lindfield debuterte for sine utlånsklubber.

Trekningen av FA-cupens 5.runde blir gjort i Soho Square kl. 14.30 i morgen ettermiddag. De 16 gjenstående lagene fordeler seg slik:

Premier League: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Middlesbrough, Portsmouth.

Championship: Barnsley, Cardiff, Coventry, Preston, Sheffield United, Southampton, West Bromwich, Wolverhampton.

League One, Bristol Rovers, Huddersfield.

Med andre ord er det flere lag fra Championship enn fra Premier League igjen i turneringen (8 vs 6). Liverpools supportere håper nok imidlertid på hjemmekamp mot ett av de to gjenværende League One-lagene, Bristol Rovers eller Huddersfield. Det er på papiret den enkleste trekningen. Blir man trekt ut mot Premier League-motstand er sjansen stor for at et av de tre topplagene på tabellen blir motstander i en storkamp.

FA sin direktør for fotballutvikling, Sir Trevor Brooking, vil være vert for trekningen, mens Liverpool-legenden Jimmy Case (bildet) vil foreta selve trekningen sammen med Ray Wilkins (ex. Chelsea, Manchester United og AC Milan).

Trekningen blir vist direkte på BBC2 og Sky Sports News, og kan også følges her på liverpool.no og på TheFA.com.

Lagene har fått følgende baller i trekningen:

1. Arsenal
2. Coventry City
3. Huddersfield Town
4. Bristol Rovers
5. Chelsea
6. Liverpool
7. Barnsley
8. Southampton
9. Manchester United
10. Portsmouth
11. Preston
12. Wolves
13. West Bromwich Albion
14. Sheffield United
15. Middlesbrough
16. Cardiff

Portsmouth låner Baros
Flere britiske aviser melder i kveld at Portsmouth har hentet inn den tidligere Liverpool-spissen Milan Baros på lån fra Lyon ut sesongen. 26-åringen skal ha bestått en legetest på Fratton Park i dag, og dermed blir det gjensyn med tsjekkeren i Premier League.

Baros har slitt i fransk fotball, og har gjort bare tre mål på 23 kamper siden han sluttet seg til Lyon i januar i fjor.

Hobbs debuterte
Liverpools utlånte midtstopper Jack Hobbs debuterte og spilte hele kampen for Scunthorpe i går, da de tapte 2-0 borte for Burnley i The Championship. Den utlånte spissen Craig Lindfield fikk 25 minutter på banen for Chester i League Two, men kunne ikke forhindre at hans lag tapte 1-0 for Rotherham på hjemmebane.

Ellers merker vi oss at tidligere Liverpool-spiss Neill Mellor scoret Prestons siste mål på straffespark i siste spilleminutt, da de tok seg videre i FA-cupen ved å beseire Derby hele 4-1 på bortebane. Mellor hadde da vært på banen i kun fem minutter.