FA tar avgjørelse i morgen

FA kommer til å studere TV-bildene fra møtet mellom Liverpool og Manchester United i morgen, for å finne ut om de skal straffe Javier Mascherano ytterligere etter argentinerens røde på søndag.

Liverpool Daily Post melder at FA kommer til å studere TV-bildene fra søndagens kamp i morgen, og deretter avgjøre om Javier Mascherano fortjener ekstra straff, utover den ene kampen han automatisk er suspendert fra. Argentineren risikerer to ukelønninger i bot, i tillegg til to kamper ekstra på tribunen.

Steve Bennett skal ha nevnt midtbanespillerens aggresive oppførsel i sin kamprapport, og dermed er det opp til FA om de vil gi Liverpools nummer 20 ytterligere straff. Mest sannsynlig blir det både bot og ekstra suspensjon på Javier, ettersom FA nå vil statuere et eksempel, og den siste tiden har oppfordret til mer respekt mot den engelske dommerstanden.

Tidligere i dag hadde FA høring med Watford-spilleren John Eustace, som ble vist det røde kortet mot Stoke 15. mars. Den saken var ganske lik denne, og spilleren ble siktet etter å ha konfrontert dommeren og nektet å forlate banen. Han ble gitt en kamp ekstra i suspensjon. 

Dette er ikke første gang Bennett viser ut en midtbanemann for Liverpool i en toppkamp. I 2006 delte dommeren fra Kent ut det røde kortet til Xabi Alonso mot Arsenal i det siste møtet på Highbury. Det var også et kontroversielt kort, da Xabi gled, og var uheldig som felte Flamini. Spanjolen protesterte kraftig etter å ha blitt utvist, og den gang slapp man unna ytterligere straff.