Fabio håper på startplass mot United

Fabio Aurelio håper å starte kampen mot Manchester United på Andrea Dossenas bekostning. Ian St John tror Robbie Keane kan score sitt første mål mot Alex Fergusons menn.

Fabio Aurelio er klar til å ta opp kampen med Andrea Dossena om venstrebackplassen. Den skadeforfulgte brasilianeren er nå som kjent helt skadefri igjen, og håper selvsagt å få starte lørdagens kamp mot Manchester United.

- I en stor klubb som Liverpool må du kjempe for plassen din hele tiden. For meg utgjør det ingen forskjell om det er Andrea Dossena eller John Arne Riise jeg kjemper med. Det er bra for laget at det er slik, for da må alle gi litt ekstra for å beholde plassen. Jeg ønsker å holde meg skadefri og hjelpe dette laget til å bli bedre, sier Aurelio til liverpoolfc.tv.

- Andrea har ikke vært her så lenge, så jeg har ikke blitt skikkelig kjent med ham ennå. Han virker å være en sterk personlighet og en god proff. Rafa kjenner alltid til personligheten til spillerne han kjøper.

- Jeg er i en flott klubb og har gode medspillere, og det hjelper deg til å bli bedre. Jeg krysser nå fingrene for at jeg ikke pådrar meg flere skader, slik at jeg kan oppnå store ting med denne klubben.

Nå står altså en kamp mot erkerivalen Manchester United for døren. En kamp der Aurelio mener det blir veldig viktig å holde konsentrasjonen oppe.

- Etter min mening har vi vært bedre enn dem i de to siste ligamøtene på Anfield. For to år siden slapp vi inn et mål på et frispark i siste spilleminutt, og i fjor scoret de fra en corner. Dette beviser at vi må holde konsentrasjonen oppe hele tiden.

- Vi må være 100% fokusert på vårt eget spill og vise karakterstyrke. Vi må vise dem hvor vanskelig det kan være å spille på Anfield. Våre fans vil gjøre det samme på tribunen, og vi må gjøre vår andel av jobben nede på gressmatta. Vi må prøve å endre på historien. De siste årene har vi slitt mot dem, men nå har vi en god mulighet til å gjøre noe med det på lørdag.

- Premier League er den beste ligaen i verden, og denne kampen er spesiell. Alle ønsker å se disse kampene, og alle spillerne ønsker å være involvert.

St John tror på Keane
Liverpool-legenden Ian St John tror at lørdagens kamp mot Manchester United kan vise seg å bli kampen hvor Robbie Keane endelig begynner å vise sitt sanne jeg. Spissen har fortsatt til gode å finne veien til nettmaskene etter overgangen fra Tottenham, men St John krysser nå fingrene for at iren får hull på byllen mot United.

- Dette kan bli Keanes kamp. Alt ligger til rette for at han skal gjøre sitt første mål for Liverpool mot Manchester United og hjelpe oss å vinne denne kampen, sier St John til liverpoolfc.tv.

- Vi forventer alle mye av ham, men det er alltid vanskelig å komme til en ny klubb og prøve å finne seg til rette med alle de nye spillerne. Men som en ny spiller på laget er det denne type kamper du ønsker å score i.

St John spår en nervepirrende kamp på lørdag, der spillerne ikke vil nøle med å trå til.

- Jeg forventer det vanlige fra en slik kamp, og jeg kommer nok til å bite negler, medgir skotten som i sin tid gjorde 118 mål på 426 kamper for Liverpool.

- Jeg er sikker på at det blir en spennende kamp, og håper å se spillerne ofre seg. Motivasjonen bør være på topp foran en kamp som dette. Supporterne ønsker en seier mot United like mye som spillerne. Derfor må alle spillerne vite med seg selv at de har gitt alt når de forlater banen lørdag ettermiddag.