Fabregas glad på Torres sine vegner

Fabregas og Torres er lagkamerater for Spania, og Arsenal-spilleren forteller i dag han er glad på landsmannens vegner. Queiroz støtter Bennett. Newcastle-flopp på vei inn? Seier for juniorene.

Cesc Fabregas og Fernando Torres er lagkamerater på det spanske landslaget, og nå i tiden før de skal møtes tre ganger på en uke på klubbnivå uttaler Fabregas seg om landsmannen. Den unge midtbanemannen er Arsenals største stjerne, og er glad på landsmannens vegner.

- Torres er fantastisk for øyeblikket, og alle prater om han. Jeg er veldig glad på hans vegner. I Atletico Madrid var det mye press på han, og alt ansvaret lå på hans skuldre. Han ble holdt litt tilbake. Slik er det ikke her, og han kan slippe seg helt løs når han nå spiller med fantastiske spillere, og det er tydelig at han trives, sier Arsenal-spilleren før privatlandslagskampen mot Italia.

Queiroz støtter Bennett
Alex Fergusons assistent, Carlos Queiroz, sier i dag at Steve Bennett gjorde rett da han viste ut Javier Mascherano i gårsdagens kamp på Old Trafford.

- Jeg synes det virket som Mascherano ba om det. Måten han oppsøkte dommeren flere ganger, ga ikke dommeren noe valg. Etter min mening var han mer tolmodig enn han behøvde å være. Til slutt hadde ikke Bennett noe annet valg når han holder på på den måten, sier portugiseren til BBC.

Den tidligere Real Madrid-manageren mente også at Pepe Reina hadde en fantastisk dag på jobben, til tross for at han virket usikker ved flere anledninger, og delvis må ta på seg skylden for to av Manchester Uniteds scoringer i går.

- Jeg må si at jeg synes keeperen var fantastisk. Hadde det ikke vært for han kunne dette blitt et historisk resultat mot Liverpool. Ja, han burde muligens gjort det bedre med de to innleggene, men se på alle gangene han avverget i en mot en-situasjoner...

Newcastle-flopp på vei inn?
Mange husker nok da Newcastle hentet inn den spanske forsvarsspilleren Marcelino Elana for 5 millioner pund fra Mallorca. Marcelino var en gedigen flopp i Newcastle, og spilte totalt 19 kamper på sine tre år på St. James Park.

Nå er Marcelino, i følge Daily Mail, å finne på Liverpools lønningsliste. For de ble skremt av linjene over, får vi fortelle at 36-åringen har lagt opp som spiller, men skal jobbe for de røde som speider i hjemlandet Spania.

Seier for juniorene
Juniorlaget beseiret i går vertslaget Al Wahda Club i sin andre kamp i Zayed International Football Cup i de Forente Arabiske Emirater. Vi håper å komme med mer info fra kampen senere. Hugh McAuleys mannskap står dermed med en seier og ett tap før de avsluttende kampene mot Atlético Madrid (i dag) og Genoa (tirsdag). Stillingen i juniorklassen:

1. Fluminense (Brasil)  3 kamper 9 poeng
2. Genoa (Italia) 3 kamper 4 poeng
3. Liverpool (England) 2 kamper 3 poeng
4. Atletico Madrid (Spania) 2 kamper 1 poeng
5. Al Wahda (De Forente Arabiske Emirater) 2 kamper 0 poeng