Ferdinand, Giggs og Carrick friskmeldt

Liverpool må belage seg på å møte et fulltallig Manchester United på lørdag, med unntak av Cristiano Ronaldo. Trioen Ferdinand, Giggs og Carrick har nemlig blitt friskmeldt.

Liverpools angrep må belage seg på å møte Rio Ferdinand på lørdag. Midtstopperen har vært usikker både til Englands landskamp mot Kroatia og til Liverpool v Man Utd, men nå ser det altså ut til at en av Old Trafford-klubbens fremste spillere kan spille begge kampene.

Manchester Evening News melder at Ferdinand har fått klarsignal fra legene til å spille Englands VM-kvalfiseringskamp i Kroatia i kveld. Dette etter at stopperen måtte stå over Englands kamp mot Andorra på lørdag grunnet en nakkeskade.

Englands landslagssjef Fabio Capello bekrefter at Ferdinand nå er frisk igjen, noe som betyr at forsvareren også vil være tilgjengelig for Manchester United mot Liverpool på lørdag om han ikke slår opp igjen skaden eller pådrar seg en ny skade under spill for England i kveld.

Manchester Evening News melder også at Liverpools motstander på lørdag kan fryde seg over å ha ytterligere to spillere tilbake etter skader, nemlig Ryan Giggs og Michael Carrick. Giggs har slitt med en hamstringskade han pådro seg mot Newcastle 17.august, mens Carrick måtte forlate banen med en ankelskade i samme kamp.

Dermed ser det ut til at Alex Ferguson vil ha en skadefri tropp å velge fra på lørdag, med unntak av Cristiano Ronaldo.