Fernando friskmeldt før jul?

En ny sjekk hos spesialist i Spania gjør at Fernando Torres håper han kan bli friskmeldt fra neste uke av. Fabio Aurelio aktuell for morgendagens kamp mot Hull, og Martin Skrtel nærmer seg også.

Ifølge Liverpool Echo skal Fernando Torres denne helgen besøke kirurgen Dr. Ramon Cugat i Barcelona, og 24-åringen håper da å få klarsignal til å begynne å spille igjen.

Superspissen søkte råd hos Cugat etter at han fikk nye smerter i sin hamstring, som har plaget ham flere ganger i høst, og selv om skaden ikke ble vurdert som alvorlig ønsket man på Anfield å komme til bunns med problemet.

Behandling og trening på Melwood har imidlertid gått så bra i det siste at man har valgt å sende Fernando tilbake til Spania med håp om at han nå kan få klarsignal til å begynne å spille.

Det er ikke ventet at Rafa Benitez vil komme med noen dato for når Torres kan snøre på seg matchstøvlene igjen, på pressekonferansen senere i dag, men de neste kampene i ligaen etter lørdagens møte med Hull er altså Arsenal (21/12), Bolton (26/12) og Newcastle (28/12).

Fabio Aurelio er tilbake i trening og kan bli tatt med i troppen til kampen mot Hull i morgen. Andrea Dossena og Emiliano Insua har imidlertid gjort det bra i de ukene hvor brasilianeren har vært ute med en tilbakevendende skade bak i leggen.

Martin Skrtel skal også være nokså nær et comeback etter å ha strukket leddbånd bak i kneet mot Manchester City tidlig i oktober. Spilleren skal selv ha sagt til slovakisk media at han mener det kan være sannsynlig at han blir meldt spilleklar igjen i romjula når det gjelder førstelaget.