Finnan og Alonso tror Inter kan beseires

Inter har vært uslåelige i Serie A denne sesongen, men Steve Finnan og Xabi Alonso tror begge at det skal være mulig å sende den italienske serielederen ut av Champions League.

Steve Finnan tror Liverpool kan reise kjerringa etter det forsmedelige cupnederlaget for Barnsley, og slå tilbake mot Inter i Champions League i morgen kveld. De røde vil imidlertid få en tøff oppgave mot en italiensk serieleder som ikke har tapt en eneste seriekamp denne sesongen.

- Selvsagt er Inter et vanskelig hinder å forsere. De er vanskelige å slå, men om vi spiller slik vi har gjort i Champions League de par siste sesongene kan vi gå videre. Noen vil regne oss som underdog på grunn av vår svake form og på grunn av at de leder Serie A. Det er kanskje ikke så dumt for oss, da det ofte har vært slik foran de store europacupkveldene i min tid i klubben, sier høyrebacken til liverpoolfc.tv.

- Juventus, Milan i Istanbul, Chelsea og Barcelona er en håndfull lag som det ble forventet at ville slå oss, og ingen av dem klarte det. Ingen av dem fortjente det heller. Dersom vi går til denne kampen med samme innstilling som vi gjorde mot dem, vil vi være vanskelige å slå, legger han til.

Midtbanespiller Xabi Alonso er enig med sin lagkamerat, og tror at Liverpool kan skrive et nytt stort kapitel i klubbens ærerike europacuphistorie.

- Vi har spillerne og troen som kreves for å slå Inter. Jeg vet mye om dem, og har fulgt dem nøye siden det ble klart at vi skulle møte dem. Seieren deres over AC Milan like før de tok vinterferie viste hvilke kvaliteter de besitter. De lå under 1-0 mot sin argeste rival, men snudde kampen og vant 2-1. Roberto Mancini var en stor fotballspiller, og viser seg også å være en god manager, uttaler spanjolen til Liverpools offisielle nettsted.

- Inter er inne en fantastisk kamprekke, så det blir så visst ikke lett for oss. Men vi vet samtidig at det ikke finnes noen lette kamper når du har gått videre fra gruppespillet. I fjor vant vi vår pulje og måtte møte Barcelona. Nå møter vi Inter etter å ha blitt nummer to i gruppa. Det er sjarmen med turneringen, mener han.

- Vi ønsker å vinne Champions League igjen, og da må vi slå Inter. Dette er en fantastisk turnering, og nå står vi foran en ny storkamp.