Finnan på skadelista igjen

Steve Finnan har slått opp igjen en skade som det vil ta noen dager å lege. Rick Parry bryter omsider tausheten. Simon med scoring for Ungarn U19.

På tampen av et lengre intervju med liverpoolfc.tv i dag avslører Steve Finnan at han har pådratt seg en skade som for tiden forhindrer ham fra å trene.

- Jeg har akkurat pådratt meg en liten skade, så jeg har fått behandling på Melwood i et par dager, forteller forsvarsspilleren.

Finnan er imidlertid vag når han blir bedt om å utdype hva slags skade dette er.

- Det er bare en mindre skade som vil leges i løpet av noen dager. Noe jeg slo opp igjen her om dagen. Forhåpentligvis trener jeg igjen om et par dager.

Finnan kom som kjent innpå i en uvant rolle som venstreback for skadede Fabio Aurelio i pausen mot Sunderland på lørdag. Nå blir det en kamp mot tiden for å rekke søndagens kamp mot Chelsea for iren.

- Jeg er ikke så sikker på at jeg ville ha kommet på banen mot Sunderland om Fabio ikke hadde blitt skadet. Jeg syntes det gikk greit på venstrebacken. Jeg har jo spilt der før, selv om jeg foretrekker å spille høyreback.

- Vi har strevd med å få gode resultater mot Chelsea borte, men nå er det på tide å forandre på det. Jeg tror det vil få frem det beste i oss at vi skal møte dem nå. Chelsea har blitt en av våre største rivaler etter hvert, ettersom vi har møtt hverandre så mange ganger de siste årene.

- Chelsea har gjort det bra under Avram Grant. Det overrasker meg egentlig ikke så veldig, da spillerne stort setter er de samme som under Mourinho. De vil savne Didier Drogba og John Terry på søndag, men de har andre klassespillere som kan erstatte dem. Chelsea er i god form, men vi vil gjøre vårt beste for å ta poengene.

- Personlig har jeg slitt litt på grunn av et par skader denne sesongen. Jeg har ikke vært like stabil som tidligere sesonger. Forhåpentligvis blir jeg skadefri resten av sesongen, og kan spille opp mot mitt beste igjen.

Parry: - På tide å fokusere på fotball igjen
Daglig leder Rick Parry skriver i sin spalte i LFC Magazine at det er på tide å fokusere på fotball igjen etter all uroen rundt klubben den siste tiden.

- Dette er ikke det Liverpool vi kjenner og elsker. Det har aldri vært vår stil å ta skittentøyvasken offentlig, og det er aldri hyggelig for noen når det skjer. Jo raskere vi kan legge dette bak oss og gå tilbake til The Liverpool Way, jo bedre er det, påpeker han.

- Det frustrerer meg at utenforstående angriper oss. Da er det på tide å stå sammen og vise styrke og samhold, og finne tilbake til vinnersporet. Vi vil ikke klare å forandre klubben gjennom å krangle oss i mellom, legger han til.

- Jeg er en fan som alle andre, og jeg vet hva historien og tradisjonene betyr for supporterne. Vi ønsker å fokusere på å vinne ting, men i stedet har vi vært involvert i krangling om andre ting. Vi har alle et ønske om å gjøre denne klubben til den beste i verden, og jeg er i alle fall glad for at stadionplanene har tatt et steg i riktig retning. Det nye designet er veldig likt det som ble presentert i sommer. Vi har bare forandret litt på planene, og gjort dem mer effektive. Vi håper at alt skal stå ferdig sommeren 2011. Arbeidet vil begynne i år. Det tror jeg alle ser frem til. Jeg kan forsikre alle om at det vil skje.

- Nå ønsker vi å konsentrere oss om fotballen igjen, og det er virkelig vilje i klubben til å komme tilbake på sporet, avslutter Parry.

Simon i målprotokollen
Liverpools Andras Simon gjorde Ungarns mål da Ungarn U19 tapte 2-1 for Polen i firenasjonersturneringen på La Manga, der også Norge er involvert. Han var den eneste røde som var involvert i denne kampen.