Finnan takket ja til Villa

Finnan samtykte til å gå til Villa for at LFC skulle få hente Barry. Keane avdramatiserer innbrudd. 2-2 mellom Dalla Valle og Ajdarevic. Finnen scoret på straffe. Plessis ikke involvert. 0-0 for Mihaylov.

Steve Finnan trodde han var på vei til Aston Villa som en del av avtalen som skulle bringe Gareth Barry motsatt vei, men Liverpool ønsket ikke å betale £18M for Aston Villa-spilleren. Derfor endte heller ikke Finnan opp på Villa Park.

- I begynnelsen av pre-season så det ut som jeg ville havne i Aston Villa og at Gareth Bary vil gå den andre veien til Liverpool som en del av avtalen. Jeg hadde samtykket til en overgang ettersom jeg ikke hadde fått noen like tiltalende tilbud som fra Villa. Til slutt kunne ikke Liverpool og Villa komme til enighet om Barry, forteller Steve Finnan til Guillem Balague.

- Bare tre dager før overgangsvinduet stengte, kontaktet Espanyol meg. Jeg var veldig fornøyd fordi det ga meg sjansen til å begynne å spille igjen, og det er en mulighet i en av de beste ligaene i verden. La Liga har mange gode lag og gode spillere. Jeg har fulgt med i årevis.

Keane avdramatiserer innbrudd
Det ble tidligere i dag kjent at Robbie Keane har hatt ubudne gjester hjemme i Liverpool mens han har vært bortreist med det irske landslaget. Spilleren sier at alt er bra etter forholdene, og vinnermedaljen fra Carling Cup med Tottenham skal ikke være blant gjenstandene som er stjålet.

- Jeg har det selvsagt fint fordi jeg sitter her. Alt er fint, sier Keane på pressekonferansen i Podgorica kvelden før Irland møter Montenegro.

- Det var ikke huset i London. Det er en liten hendelse som skjedde i Liverpool, men politet har tatt hånd om det. Det er ingenting stort. Ingen er i fare eller noe sånt. Det er bare et par ting som er borte, men ingenting stort.

Uavgjort mellom Dalla Valle og Ajdarevic
Sverige U19 spilte 2-2 mot Finland U19 i en privatlandskamp i Gävle. Lauri Dalla Valle satte et straffespark i mål på stillingen 1-1 i det 70. minutt, men Sverige sikret uavgjort fra ellevemetersmerket fire minutter senere. Astrit Ajdarevic ble tatt av banen like etter at Finland hadde utlignet til 1-1. Lagene møtes igjen på torsdag, men da har Dalla Valle reist hjem til Merseyside.

Plessis ikke involvert
Damien Plessis var verken på banen eller benken da Frankrike U21 beseiret Bosnia & Hercegovina 1-0 på bortebane i den siste kampen i EM-kvalifiseringen. Frankrike gikk videre til play-off som en av de fire beste gruppetoerne.

Mihaylov holdt nullen
Utlånte Nikolay Mihaylov voktet buret for Bulgaria U21 i det målløse oppgjøret borte mot Montenegro U21. Bulgaria havnet på 4.plass i gruppe 3 med 7 poeng.