Fire år med Rafa

Det er i dag fire år siden Rafael Benitez Maudes ble presentert som manager for LFC. Reservelaget spiller finale mot Man Utd 30. juli. Lokalt media tror Crouch kan kjøpes for £8M.

Cupseire
Fire hendelsesrike år med Rafael Benitez ved roret har gjort at 48-åringen har blitt en stor favoritt på The Kop, med triumfen i Istanbul som det selvfølgelige høydepunktet.

Under spanjolens ledelse har de røde også vunnet FA-Cupen, kommet i ytterligere en Champions League finale, samt at man har spilt i finale i Carling Cup (tap), Europeisk supercup (seier), og VM for klubblag (tap). I 2006 vant man FA Community Shield.

Ligaplasseringene har vært 5, 3, 3, og 4, og Liverpool har hver sesong under Rafa vært klare for kvalifisering til Champions League.

Fra 2004 til 2008 har en også lagt merke til at sjefens sorte hårmanke både har blitt tynnere og gråere, og gir antydninger om de forventningene det stilles til en manager på Anfield.

Lykke til med de neste fire årene, Rafa!

Tidlig prestisjemøte
Liverpools reservelag møter Manchester United til finale i Lancashire Senior Cup onsdag 30.juli, på County Ground i Leyland. Avspark er kl 20.45 norsk tid.

Det blir et fin test for mannskapet til Gary Ablett, når man forbereder seg til å kunne forsvare ligamesterskapet fra sist sesong. Reservene til Man U trenes for øvrig nå av Ole Gunnar Solskjær.


Forhandlinger om Crouchy
Portsmouth og deres manager Harry Redknapp har ikke lagt skjul på at man er interessert i å kjøpe Peter Crouch, men har tidligere blåst av påstander om at Liverpool ønsker £15M for den høye spissen. Redknapp antydet tidligere en aktuell prislapp på £10M, men lokalt media på sørkysten tror nå at det kan være mulig å sikre seg angriperen for £8M og at en avtale kan være nær forestående. Det er kanskje ikke et dumt tips at det ender med at Pompey betaler £8M cash, og Liverpool får inn klausuler som hever beløpet opp til £10M ved antall spilte kamper etc.?