Firkløver for Spania

Liverpool er det laget med flest spanske landslagspillere. En omgang for Harry Kewell. Aldo tror Javier Mascherano kan løse potensielt problem mot Man Utd.

Fire røde mot Italia
Melwood vil være en øde plass til neste uke, da det spilles landskamper nær sagt overalt i Europa og den øvrige verden. Flest røde seniorspillere vil det være i Spania, hvor man møter verdensmesterne Italia hjemme til en prestisjefylt treningskamp.

Fernando Torres, Xabi Alonso, Alvaro Arbeloa og Pepe Reina er alle kalt inn til den 22 manns sterke troppen. Fire spillere er det bare Valencia som kan matche i mannskapet til Luis Aragones. Barcelona har for eksempel tre i Puyol, Iniesta og Xavi, mens Real Madrid har med Casillas og Sergio Ramos.


0-0 for Harry
Harry Kewell spilte en omgang da Australia i dag spilte 0-0 mot Singapore.


"Mascherano v Ronaldo"
John Aldridge, tidligere toppscorer i LFC og nå ekspertkommentator på radio og spaltist i Liverpool Echo, mener Javier Mascherano kan bli en nøkkelspiller i morgendagens klassiske oppgjør på Old Trafford.

"I den formen Liverpool er for øyeblikket vil de reise til Old Trafford med stor selvtillit, men det er viktig at de ikke blir for selvsikre", skriver Aldo i Echo.

"Det er ikke overraskende at alle nå gir seg over for Cristiano Ronaldo. Jeg kan ikke huske en ving som har vært en slik scoringstrussel siden John Barnes og det er vanskelig å se svakheter i hans spill.

Liverpool må sørge for å stoppe ham, og hvis de greier det vil de ha en stor sjanse til å få den seieren de ønsker.

Jeg vet at Rafa Benitez har sagt at han ikke vil ha spesielle planer med tanke på Ronaldo, og jeg er enig i at du ikke skal tenke for mye på motstanderen da du i så fall kan miste noen av dine egne kvaliteter.

Jeg tror likevel det vil være lurt å ha et lite ord med Javier Mascherano før kampen og fortelle ham at han skal hjelpe til med å dekke foran Fabio Aurelio så mye han kan.

Slik Liverpool spiller vil det bety at det er et stort gap mellom Aurelio og Ryan Babel, og som kan gi rom for en spiller som Ronaldo."