Fokus på Fulham

Rafael Benitez ønsker ikke å krangle mer med engelsk landslagsledelse. Han ser fram mot Fulham-kampen og avviser at det er problemer med Yossi Benayoun.

Melwood har vært ribbet for førstelagsspillere denne uka, etter at et tosifret antall helrøde spillere har vært av gårde og spilt landskamp. Steven Gerrard måtte til og med sette seg i bilen og kjøre til London for å bli sjekket av det engelske legeteamet etter at Liverpool meldte fra at han var lyskeskadet. Gerrard er fortsatt skadet, men Rafael Benitez ønsker heller å se framover og er bare glad for at det nå ikke er flere landskamper før i mars. Han avdramatiserer også rapporter i media om at Yossi Benayoun skal ønske seg vekk fra Anfield.

- Vi vet at det kan være vanskeligere etter et landslagsopphold, og Fulham vil ha mange spillere med kvalitet og energi, sa Liverpools manager på dagens pressekonferanse. - Det vil derfor bli en vanskelig kamp for oss.

- De har to angripere som gjør det bra, de er inne i en positiv utvikling og derfor gjør de det bra. Roy Hodgson er en god manager, noe jeg skjønte helt fra jeg møtte ham for første gang forrige sesong.

- Vi har imidlertid stor selvtillit, så hvis vi fortsetter å spille bra er jeg sikker på at vi vil fortsette å vinne kamper, og den eneste måten å gjøre det på er å holde fokus mot hver eneste kamp.

- Gerrard er ikke skadefri. Han kan ikke spille i morgen og det er det eneste som teller for meg, var kommentaren fra Rafa til journalister som gjerne ville skape litt splid mellom klubb og landslag.

- Det beste nå er at vi ikke har noen landskamper før i mars igjen. Det gleder meg og jeg ønsker å konsentrere meg om mitt lag.

- Jeg har sagt tidligere at vår tropp er bedre nå. Steve er en viktig spiller for oss, men vi har ulike spillere med ulike kvaliteter og vi kan greie oss med dem.

- Yossi Benayoun har ikke fått spille så mye i det siste og da er han heller ikke fornøyd. Oppslagene kom i media etter at han ble spurt om han var fornøyd med ikke å være på laget, og da svarte han nei. For meg er det helt naturlig at en som gjerne skulle hatt mer spilletid heller ikke er fornøyd, men det betyr ikke at han ønsker å forlate klubben.