Følelsesladet møte for Keane

Robbie Keane kommer ikke til å feire dersom han scorer mot Tottenham i kveld. Benítez er fornøyd med Keane, og tror det kun er et tidsspørsmål før iren scorer i ligaen.

Robbie Keane vil ha blandede følelser hvis hans første ligamål for Liverpool kommer på White Hart Lane i kveld.
- Hvis jeg scorer, vil jeg føle det samme som da jeg scoret mot Liverpool forrige sesong. Jeg kommer ikke til å feire fordi det gjør jeg aldri mot mine tidligere klubber.

- Jeg er imidlertid fullt fokusert på Liverpool. Jeg skal forsøke å gjøre en jobb for laget. Hvis jeg kan hjelpe til med å få tre poeng, så vil jeg gjøre det.

- Jeg ser på resultatene til alle klubbene jeg har vært i. Jeg ønsker at de alle skal gjøre det bra, men spesielt Tottenham etter den starten de har hatt.

- Jeg tror alle vil at de skal gjøre det bra. Det er en stor klubb med fantastiske spillere. Selvsagt vil jeg at de skal gjøre det bra, men etter lørdag.

Keane scoret 107 mål på 253 kamper for Tottenham etter £7M-overgangen fra Leeds i 2002. Seks år senere hjalp han Spurs til triumf i Carling Cup.
- Jeg ser frem til å komme tilbake. Jeg var i klubben i seks år. Det var en fantastisk tid. Alle var briljante mot meg: fansen, støtteapparatet og spillerne.

- Ingen tvil om at det var seks av mine beste fotballår. Det vil være stort å komme tilbake og se fansen og noen kjente fjes.

- Jeg vil tro jeg får en god mottagelse. Jeg gjorde en god jobb der, scoret mange mål og fansen kunne se hver gang jeg tok på meg trøya at jeg ga 110 prosent. Vi vant Carling Cup forrige sesong. Forhåpentligvis vil det bli bra. Hvis ikke, hva kan jeg gjøre?

- Jeg kommer dit som en Liverpool-spiller for å vinne og ta tre poeng. Det er fotballens natur i disse dager.

Tottenham har skiftet manager, og de snudde 2-4 til 4-4 mot Arsenal borte på onsdag. Liverpool kan stå overfor en vanskeligere oppgave enn det kunne se ut som for en drøy uke siden.
- Jeg vet ikke om det noen gang er et godt tidspunkt å møte Spurs. De har et godt lag, ingen tvil om det.

- De hadde kvalitetsspillere. De hentet inn noen i løpet av sesongen. White Hart Lane er alltid en vanskelig plass å besøke. Jeg vet det fra da jeg spilte der selv at lag ikke liker å komme dit. Tottenham liker å spille fotball. Har de dagen, så kan de beseire alle.

Rafael Benítez tror det bare er et tidsspørsmål før Robbie Keane finner veien til nettmaskene  i ligaen.
- Vi vet at Robbie er en veldig god spiller. Han jobber hardt for laget, uttaler Rafael Benítez.

- Vi vet også at han kan score flere mål og spille bedre. Han har potensial til det. Han er en spiller med erfaring. Han forsøker bare å gjøre jobben sin.

- Han er ikke under noe mer press enn andre spillere. Han er en veldig god proff og ønsker å bli bedre. Han vet at laget vinner.

- Hans bidrag til seirene har vært virkelig gode, og jeg tror at det vil bli enda bedre.

- Hans selvtillit blir bedre fordi hans forståelse med lagkameratene blir bedre.

- Han fortalte meg at ting ikke påvirket ham tidligere i sesongen. Når folk begynner å snakke, er det ikke lett. Nå har han funnet seg til rette. Han er ok, og han er lykkelig her.