For trege på overgangsmarkedet

Liverpool må agere raskere med spillerkjøp, og det bør være manageren som bestemmer. Penger til disposisjon. Rafa får støtte av Hicks. Torres og Alonso glad for seier i ligaåpningen.

Rafael Benítez er fortsatt ute etter Gareth Barry, selv om spilleren nå er cup-tied i Champions League frem til 1/8-finalen. Rafa mener at Liverpool jobber for tregt med å hente inn nye spillere.
- Vi må være raskere. Jeg tenkte på dette for fire år siden, og jeg tenker slik nå. Hvis man er raskere, så er det lettere å signere transfermålet man har.

Manageren har også fått grønt lys av Tom Hicks til å bruke pengene som nå er tilgjengelige, men unnværer å nevne George Gillett og Rick Parry i den sammenheng.
- Jeg var i kontakt med Tom Hicks. Han sa at vi hadde pengene. Vi har solgt spillere for mer enn £20 millioner i sommer. Han sa til meg: "Hvis du selger spillere, så kan du kjøpe spillere med de pengene også".

- Jeg har støtte fra minst én av eierne. Jeg har sent e-post til alle, men han [Hicks] var klar på at vi hadde pengene.

- Det er ikke noe jeg kan forklare. Man må analysere det, men for meg er det klart. De ville støttet meg hvis vi hadde penger, og vi har da penger.

Rafael Benítez ble etter 1-0-seieren mot Sunderland spurt om ryktene angående hans fremtid i klubben.
- Jeg leser ikke overskrifter på kampdagen, men mitt engasjement er 100% til fansen, spillere og klubben generelt. Jeg sier det for 100. gang at min familie er lykkelig her. Vi ønsker å vinne trofeer i denne klubben fordi det er en stor klubb.

- Hvis vi hadde problemer fordi vi ikke gjør ting som vi etter min mening burde, vil jeg jobbe så hardt jeg kan for denne klubben.

Trolig er det Barry-overgangen som er årsaken til de seneste problemene.
- Jeg vil ikke snakke om noen spillere, men i april snakket jeg om dette (i kulissene).

- Vi prøvde å gjøre ting i hemmelighet, men noen ganger klarer man ikke det, og man må forklare det før overgangsvinduet stenger. Hvis manageren har en idé, og det ikke er snakk om penger, så må vi ta de riktige avgjørelsene om hvem vi skal hente inn. Det må være managerens avgjørelse.

Torres og Alonso glad for tre poeng
Fernando Torres sier at Liverpool sikter seg inn på suksess i Premier League denne sesongen, og legger til at han er glad for tre poeng i ligaåpningen.
- Vårt fokus er på Premier League. Vi vet hvor viktig det er å vinne Premier League for fansen, sier Torres til Setanta Sports.

- Det har gått for mange år, og vi fokuserer på det.

- Det var viktig å starte med en seier etter en ikke så god kamp i Champions League.

Samarbeidet mellom Keane og Torres fungerte ikke spesielt godt, men Torres er optimistisk med tanke på fremtiden.
- Jeg har alltid ønsket å spille med en god spiller som Robbie. Han er bra for meg og laget, noe som er viktigere.

Det er også spekulasjoner om Xabi Alonsos fremtid, men midtbanespilleren snakket om lagets prestasjoner på Stadium of Light.
- Det var en profesjonell opptreden. Det var ikke den beste og mest spektakulære, men vi visste at det ville bli tøft fordi de har et godt lag og har signert gode spillere, uttaler Alonso.

- Spille borte i første kamp er selvsagt veldig vanskelig, og de var veldig fokusert.