For tynn spillerstall til å gå til topps?

Steve McMahon er imponert over Liverpool så langt, men frykter at spillerstallen er for tynn til å gå til topps i Premier League.

Steve McMahon frykter at Liverpool ikke klarer å stå løpet ut i kampen om ligagullet. Den tidligere midtbanespilleren, nå ekspert på ESPN Star Sports i Asia, var med da de røde sist vant ligaen i 1990. Merseysiderne har hatt en strålende sesongstart, men McMahon nekter å la seg rive med.
- Resultatene taler for seg selv. Jeg er veldig imponert over Liverpool så langt denne sesongen.

- Det har vært et par ganger de har vist stor viljestyrke når de har kommet tilbake. United-seieren var strålende og opphentingen mot Manchester City var herlig.

- De vært heldige, men de har gjort jobben til slutt. Det er alt man kan be om. Men kan Liverpool vinne ligaen denne sesongen? Jeg vet ikke.

- Jeg er ikke sikker på om de har bredden i stallen. Førstevalgene er sterke, men de har ikke kvaliteten totalt som Chelsea eller Manchester united.

- Jeg vet at Liverpool har klart seg uten Torres i et par kamper, men de trenger ham frisk. Hvis de får flere skader på nøkkelspillere, vil de kanskje slite litt.