Forlenget straff for Mascherano?

Javier Mascherano risikerer ekstrastraff fra FA etter at han nektet å forlate banen da han ble utvist i går. Reservene vant finalen mot Tigres i Dr Pepper Dallas Cup.

Det var en tydelig sjokkert og oppgitt Javier Mascherano som fikk det røde kortet for munnbruk i går. Etter å gjentatte ganger ha vist sin misnøye med dommer Steve Bennett, fikk han sitt andre gule etter drøye 44 minutter. Den entusiastiske argentineren ville snakke videre med den kontroversielle dommeren, og måtte holdes tilbake av lagkamerater. Etterhvert fikk Alex Miller og manager Rafael Benítez roet han ned, før fysio Rob Pryce og Peter Crouch fikk ført en tydelig opprørt Mascherano i garderoben.

I dag melder flere engelske tabloider at FA kommer til å se på saken, og det har flere ganger tidligere blitt gitt ekstrastraff for spillere som nekter å forlate banen når de har sett det røde kortet. Dermed kan Liverpool risikere å miste den formsterke midtbanemannen i flere kamper enn neste ukes viktige lokalderby mot byrival Everton. Det blir spekulert i at argentineren blir suspendert i tre kamper, noe som vil bety at de røde må klare seg uten sin nummer 20 borte mot Arsenal og hjemme mot Blackburn.

Reservene vant Dr Pepper Dallas Cup.
Etter at reservene slo Benfica 2-1 i semifinalen natt til lørdag, var det duket for et nytt møte med Tigres i Dallas Cup, og denne gang finale. Da lagene møttes i gruppespillet, vant de unge røde hele 5-1. Gary Ablett undervurderte likevel aldri sin meksikanske motstander, og de røde kunne til slutt løfte troféet foran ca 5000 tilskuere etter å ha vunnet 3-0.

Ablett startet med følgende elleve: Gulasci; Darby, Kelly, Huth, Insua; Flynn, Spearing, San Jose, Putterill; Simon, Nemeth.

De tre ungarerne startet altså alle finalen, etter å kun ha spilt en omgang tidligere i turneringen på grunn av passproblemer. Nemeth brukte kun ti minutter på å gi de røde ledelsen, da han styrte inn 1-0 etter innlegg fra Ray Putterill. Liverpool var veldig offensive, og sendte av gårde angrepsbølge på angrepsbølge. Meksikanerene hang ikke med, og midtveis i andreomgang doblet Martin Kelly de rødes ledelse med et hodestøt. 2-0 var også pauseresultatet, etter en omgang der en fort kunne ledet mye mer.

Andre omgang var ikke like innholdsrik som den første, men Nemeth fikk satt inn 3-0 på overtid med en scoring som skal ha vært av det vakrere slaget.

Dean Bouzanis kom inn for Peter Gulasci i pausen, Steven Irwin fikk 33 minutter for Mikel San Jose, Craig Lindfield fikk 29 minutter for Andras Simon, Daniel Ayala fikk 18 minutter for Ronald Huth, og Gerardo Bruna fikk ni minutter for Ray Putterill.

- Tigres spilte bra i begge kampene mot oss, men vi var for sterke for dem i begge møtene, sier Gary Ablett til Liverpoolfc.tv i dag.

Dermed scoret Gary Abletts menn hele 23 mål på sine fire kamper i statene. Eier Tom Hicks så selv finalen, og mente det hadde vært en god erfaring for ungguttene.

- Jeg vet dette har vært en god erfaring for guttene. De ønsket å vinne, og de vant, sa texaneren etter kampen.